IluvNews ارسال شده در July 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: لیدر اقلیت خبرنگار @samankhan فردی رو در حالی که یک اخطار اقلیت داره و کمتر از 13 روز عضو اقلیت شده بهش رنک 5 داده. ادمینهای عزیز رسیدگی کنید. X_lasergod_x • مدارک (فیلم یا عکس): 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در July 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2018 @IluvNews سلام دوست عزیز اولاً ایشان رنک 6 (Sub Leader) بودن برای جابجایی احتمالی ایشان را من رنک 5 کردم موقتاً که الآن هم برید ببینین نیروی کمکی من اومده و ایشان رنک 1 هستند و اخطار اقلیتشان پاک میشود فردا . شما چرا خودتو معرفی نمیکنی با یه اکانت دیگه اومدی شکایت؟ ثانیاً من لیدر این مجموعه هستم و دادن رنک اگر به صلاح من باشه جایز هستش و به کسی که بیرون اقلیت هستش اصلا مربوط نمیشه. ممنون از شکایت شما. خدانگهدار 2 Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 @samankhan شما میبایست قبل از برکنار کردن شخص مورد نظر رنک آن را حساب میکردید و بهشون میدادید. شما لیدر اقلیت هستید ولی حق دادن رنک 1 تا 5 غیر از زمانی که باید ندارید. شکایت شما قبول شد با لیدر مربوطه برخورد لازمه انجام خواهد شد. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده