EMIN3M ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: . • توضیحات: من درخواست عضویت گزاشتم ایشون منو نفر اخر گزاشتن ولی به اشتباه. من پست زود تر از خیلی گزاشتم سابقه محرومیت چیت هم که نداشتم لولم هم از خیلیا بیشتر بود و ایشون اشتباه کردند • مدارک (فیلم یا عکس): https://agsa.arsacia.ir/account/banlog/ بقیش توی فروم موجود هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpineR ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 بدلیل داشتن سابقه ی -چیت- (Cheats)در اخر اولویت بندی قرار میگرید. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EMIN3M ارسال شده در August 20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 داداش درست لاگو چک کن بعدش چند دقیقه بعد ان بن شدم زده ورانگ بن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EMIN3M ارسال شده در August 20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 اینم مدرک و اینکه تو پیوی گفتین لولت از بقیه پایین تره در صورتی که لول من از بیشتر کسایی عضویت گزاشته بودن بالا تره 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EMIN3M ارسال شده در August 21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 پس میگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 با سلام خدمت شاکی محترم @Nick شکایت شما بنا به درخواست خود شما رد شد موفق باشید بسته شد. ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده