رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

اشتباه فجیع در ایونت

PabloEscobar

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

FFSucre.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

PresTiGe.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: اورگنایزر ایونت گفت که هرکی آنفریز میشه بیاد دوئل ، منم چون اسکرینم بد بود ندیدم که کسی رفته دوئل که خودم متوجه اشتباه بشم ، دیدم ادمین منو آنفریز کرد ، هنوز نرسیده بودم رو به رو حریفم که دیدم هلپر شمارش رو آغاز کرده ، شروع کردم به دوئل یهو دیدم یه نفرم پشت سرمه داره تیر میزنه (تو فیلم مشخصه تا وقتیکه شروع نشده تو صفحه نیست اون بازیکن ، منم اصلا ندیدمش چون خود ادمین اون جلو ایستاده بود و وقتیکه آنفریز شدم اول Lambada رو دیدم و گفتم این حریفمه دیگه)، چت هم که بسته بودند منم که نتونستم حرفی بزنم ،  اون دو نفر هم زدن منو کشتن

فریز هم نکرد بعد اینکه دید چه اتفاقی داره میفته

خوب چه نظارته این؟ این وسط فقط من ضرر کردم

درخواست رسیدگی دارم

• مدارک (فیلم یا عکس): 

عـــکـــــس

فــــیلم

ویرایش شده توسط SaliMaroni

C₁₇H₂₁NO₄

There can only be one king 

PabloEscobar.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با عرض سلام خدمت شما شاکی محترم!

امروز آقای iSina و هلپرشون Hakan ایونت گزاشتن, بنده هم به عنوان ادمین ناظر به ایونت رفتم, که در وسط ایونت ایشون کرش شدن, بنده هم برای اینکه کار هلپر (Hakan) آسان تر بشه بهشون گفتم که من Unfreeze میکنم بازیکنان رو, من شمارو Unfreeze کردم که در همان لحظه iSina برگشتن به بازی (در فیلم خودتون هم عذرخواهی ایشون بابت کرش شدن افتاده!) و افراد دیگه ای رو Unfreeze کردن, که یکی به عنوان هم تیمی برای شما بود, اما اون شخص (هم تیمی شما) به اشتباه هم تیمیش (یعنی شما) رو کشت, و دیگه امکان بازگرداندن شما به ایونت نبود!

یا حق!

ویرایش شده توسط PrestiGe

Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ IGᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ

MmLi.png

لینک به دیدگاه

توی فیلم پیام معذرت خواهی اورگنایزر مشخصه نه زمان برگشتش به بازی (خیلی وقت بود برگشته بود چون حتی پیام زرد رنگ Event get unpaused تو چت مشخص نیست ، اولین پیامی که توی چت باکس مشخصه تایمش 23:12:21 هست و شما منو 23:13:05 آنفریز کردید ، اورگنایزر تمام این مدت حاظر و ناظر بر ایونت بود)

البته چون من اسکرینم بد بود دقیق نتونستم ببینم چجوریه دوئل ، ولی صدای تفنگای دوئلای قبلی مال 4 نفر نبود و فکر نکنم دوئلای قبلی 2 به 2 برگزار شده باشه!

اگه هلپر ایونت @Pakan ویدیو رو بزارن میشه فهمید ایونت چجوری برگزار میشد

و 2 نکته مهم:

حتی اگه 2 به 2 هم باشه ، باید یه اعلامی چیزی بکنید ، هیچکی نگفت ایونت 2 به 2 برگزار میشه

اگه 2 به 2 برگزار میشه ، چرا صبر نکرد من برسم سر جام بعد شروع کنه به شمردن

(همه این موارد در ویدیو اورگنایزر یا هلپر ایونت قابل مشاهده خواهد بود)

C₁₇H₂₁NO₄

PabloEscobar.png

لینک به دیدگاه

با عرض سلام دوباره

من یک سوال از شما میپرسم:

1- آیا وظیفه ی ادمین ناظر اعلام کردن سیستم ایونت یا ارگانیزر؟

در 1 ساعت قبل، SaliMaroni گفته است:

اگه 2 به 2 برگزار میشه ، چرا صبر نکرد من برسم سر جام بعد شروع کنه به شمردن

- نکته بعدی بنده شروع به شمارش نکردم بلکه Hakan میشمرد که از من شاکی میشید و در فیلم خودتون مشخص هستش که در زمان اینکه هلپر اونت 3 رو گفت شما دقیقاََ سر جاتون بودید.

MmLi.png

لینک به دیدگاه

آره وقتی دیدم داره میشمره سریع اومدم ، درسته تمامی این مسئولیت ها بر عهده اورگنایزره ، ولی شما بودی که منو آنفریز کردی!

از ادمین مربوطه درخواست دارم که از اورگنایزر یا هلپر بخاد فیلم کامل یا حداقل بریده شده ایونت ، (چند لحظه قبل از انتخاب اون پلیرا برای دوئل تا بعد از کشته شدن من) رو بزاره تا همه بفهمیم که دوئل 2 به 2 بوده یا اینکه اشتباه Prestige باعث کشته شدن من شده !

با تشکر

C₁₇H₂₁NO₄

PabloEscobar.png

لینک به دیدگاه

با سلام!

دوسته عزیز ایونت دوئل میتونه در وسطش سیستمش تغییر کنه و نوع اسلحه یا تعداد افراد دوئل دهنده به طور دلخواه توسط ارگانیزر تغییر کنه, حتی اگه دوئل قبلی 1vs1 باشه کار بنده مشکلی نداشته و ایونت میتونسته 2vs2 ادامه پیدا کنه, مشکل شما اونجاست که هم تیمی شما (حالا نمیدونم عمدی یا سحوی) شمارو به اشتباه کشت! بنده فقط Unfreeze کردم.

یا حق!

MmLi.png

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت @PrestiGe و @SaliMaroni من هرچیزی که دیدم رو میگم!

شما اگه از مردنت در اونت شکایت داری خب باید بگم اگه اشتباه هم کردی حتما Duel به صورت 2v2 شده بوده چون بنده Crash خوردم Prestige ادمین ناظر بودن و شروع به Unfreeze کردن بقیه کردن و من اینترنتم تا دوباره اومد اومدم و سریع خواستم کار رو شروع کردم و 2 نفر رو Unfreeze کردم و اومدن Duel دادن و من هم نمیخواستم که 2v2 بشه و ندیده بودم Prestige کسیو Unfreeze کنه گویا قبل از اومدن من Unfreeze کرده بود و اونت رو خواستم بگم برین بشینین که Pakan شروع به شمردن کرد و نتونستم جلوشو بگیرم و اونت 2v2 شد خب این کجاش مشکل داشت؟! اونت شده بود 2v2 پس مشکلی درش نیست.

باز هم عذرخواهی میکنم بابت اینکه شما مردید و من اینترنتم مشکل داشت اون لحظه و نتونستم نظارت کنم ( شما میتونستید به من W/ میداد تا من دوباره اونت رو به حالت عادی برگردونم چون فکر کردم که شما 2v2 شدید و داشتید به صورت 2v2 Duel میداید.

217.png

Valor.png

------------------------------------------------------------------

AGLogo.png

لینک به دیدگاه

در در 7/23/2018 در 23:34، SaliMaroni گفته است:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

FFSucre.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

PresTiGe.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: اورگنایزر ایونت گفت که هرکی آنفریز میشه بیاد دوئل ، منم چون اسکرینم بد بود ندیدم که کسی رفته دوئل که خودم متوجه اشتباه بشم ، دیدم ادمین منو آنفریز کرد ، هنوز نرسیده بودم رو به رو حریفم که دیدم هلپر شمارش رو آغاز کرده ، شروع کردم به دوئل یهو دیدم یه نفرم پشت سرمه داره تیر میزنه (تو فیلم مشخصه تا وقتیکه شروع نشده تو صفحه نیست اون بازیکن ، منم اصلا ندیدمش چون خود ادمین اون جلو ایستاده بود و وقتیکه آنفریز شدم اول Lambada رو دیدم و گفتم این حریفمه دیگه)، چت هم که بسته بودند منم که نتونستم حرفی بزنم ،  اون دو نفر هم زدن منو کشتن

فریز هم نکرد بعد اینکه دید چه اتفاقی داره میفته

خوب چه نظارته این؟ این وسط فقط من ضرر کردم

درخواست رسیدگی دارم

• مدارک (فیلم یا عکس): 

عـــکـــــس

فــــیلم

با سلام

شاکی محترم من در این اونت به عنوان هلپر حضور داشتم و وظیفه من این بود که شمارش بکنم تا افراد با هم Duel بدن و نه چیز دیگر

من به اونت وارن ها توجه نداشتم و زمانی که آقای iSina از بازی کرش شدن پیامی از طرف آقای Prestige به من داده شد که گفتن من فقط شمارش کنم ایشون Unfreeze میکنن پس بنابراین این موضوع ارتباطی به بنده نداره 

یا حق!

Pakan.png
Pakan.png
─═हई ƤαĸΛƝƓʍε ईह═─
AGLogo.png
لینک به دیدگاه

@PrestiGe شما میگی ممکنه وسط مسابقه سیستم دوئل تغییر کنه و نوع اسلحه و تعداد افراد به دلخواه اورگنایزر تعیین میشه ، از طرفی اورگنایزر @SiNaGaMeR میگه حتما بصورت 2 به 2 شده بوده(کی ایونت رو 2 به 2 کرده وقتی اورگنایزر نیس؟بدون اعلام در چت باکس) و ادامه میده: من نمیخاستم 2 به 2 بشه ،پس به دلخواه اورگنایزر نبوده

خوب وقتی روال بازی رو عوض میکنید نباید یک اعلامی چیزی بکنید آقا از الان 2 به 2 میریم جلو

@NitroEx من به مسئولیت شما تو ایونت کاری ندارم ، میگم ویدیو اون قسمت از دوئل (قبل از آنفریز شدن من) تا لحظه کشته شدن من رو قرار بدید تا ببینیم

چون قبل از اینکه من کامل سرجام باشم شما شروع کردی به شمردن (این یعنی پلیرا آماده دوئل بودن)

شما خودتون رو بزارید جای من ، نه ایونت از اول 2 به 2 بود نه کسی گفت "ازین لحظه به بعد 2 به 2 هست" ، هنوز تازه آنفریز شدم و اومدم که واسه دوئل آماده بشم هلپر شروع میکنه به شمردن

خوب من علم غیب که ندارم بدونم 2 به 2 شده ازون لحظه ، وقتِ اینکه بشمرم ببینم کی وسط زمین واستاده برای دوئل (به جز هلپر،اورگنایزر و ادمین که خودشون 3 نفرن) هم نداشتم چون هلپر سریع شروع به شمردن کرد

سینا شما میگی من w/ بدم ، وسط دوئل تا بیام تایپ کنم که میمیرم آخه

فیلم هلپر مشخص خواهد کرد که هماهنگی برای 2 به 2 اصلا انجام شده یا نه؟ و صحت حرفهای من اونجا مشخص خواهد بود ، فیلم رو بزارید تا همه ببینیم

• دوست دارم که 1

C₁₇H₂₁NO₄

PabloEscobar.png

لینک به دیدگاه

با عرض سلام مجدد!

در 54 دقیقه قبل، SaliMaroni گفته است:

@PrestiGe شما میگی ممکنه وسط مسابقه سیستم دوئل تغییر کنه و نوع اسلحه و تعداد افراد به دلخواه اورگنایزر تعیین میشه ، از طرفی اورگنایزر @SiNaGaMeR میگه حتما بصورت 2 به 2 شده بوده(کی ایونت رو 2 به 2 کرده وقتی اورگنایزر نیس؟بدون اعلام در چت باکس) و ادامه میده: من نمیخاستم 2 به 2 بشه ،پس به دلخواه اورگنایزر نبوده

دوست عزیز بنده هم نمیخواستم که 2 به 2 بشه اما وقتی من شما و یک نفر دیگه رو Unfreeze کردم همون لحظه iSina به بازی اومدن و 2 نفر دیگه رو هم Unfreeze کردن و سیستمش به 2 به 2 تغییر کرد.

هیچکس نمیخواست که ایونت 2 به 2 بشه ام Organizer تا اومدن هیچ نگاهی به افرادی که Unfreeze شدن نکردن و 2 نفر دیگه رو Unfreeze کردن و دوئل 2 به 2 شد.

ویرایش شده توسط PrestiGe

MmLi.png

لینک به دیدگاه

@SaliMaroni و @PrestiGe

تقصیر نه من نه شما ها و نه Pakan بوده اتفاقی بوده که افتاده و شما در Duel مردید و آن 3 نفرد یگر فکر کنم به Duel اشون ادامه دادن

217.png

Valor.png

AGLogo.png

لینک به دیدگاه

کار ادمین مورد نظر اشتباه نبوده و شکایت شما رد شد.

ادمین مورد نظر قصد کمک داشتند و سوء تفاهم پیش امد.

+ بسته شد

Arian.png

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...