Hellboys ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 دوستان من رو اندروید هستم خیلی دوست دارم گرافیک شما pc پلیر هارو داشته باشم ولی حالت خوب گرافیک مثلا نور افکت اینارو بهم توضیح میدین ممنون از شما️ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HashashiN ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 ۱ ساعت قبل، amirabbas38 گفته است: دوستان من رو اندروید هستم خیلی دوست دارم گرافیک شما pc پلیر هارو داشته باشم ولی حالت خوب گرافیک مثلا نور افکت اینارو بهم توضیح میدین ممنون از شما️ داخل قسمت مطالبه طنز به شما پیشنهاد بدیم که چطور روی اندروید گرافیک پی سی رو داشته باشی؟ نقل قول دلم خوش بودش به GTA پول هکی بزرگ شدم فهمیدم باید پول دارم تکی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 تنظ نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaRsToN ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 10 ساعت قبل، amirabbas38 گفته است: دوستان من رو اندروید هستم خیلی دوست دارم گرافیک شما pc پلیر هارو داشته باشم ولی حالت خوب گرافیک مثلا نور افکت اینارو بهم توضیح میدین ممنون از شما️ پاک بکنی بازی رو بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daruosh ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 سوال خوبیه اینم از بهترین تنظیمات گرافیکی اندروید(با لانچر آرساکیاگیم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 داش گوشیتو بکوب دیوار، این لکه ننگ با پاک کردن بازی برداشته نمیشه نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 19 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19 تنظیماتی که دوست عزیز @MOHAMAD44580 ارایه دادند می تواند به شما کمک کند همچنین می توانید با استفاده از برنامه Game Booster در اندروید مقداری FPS بازی را بالا ببرید. در کل در حال حاضر راه های دیگری برای بالا رفتن FPS در اندروید نیست مگر خرید گوشی رده بالاتر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در August 19 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19 6 ساعت قبل، AliExpert گفته است: تنظیماتی که دوست عزیز @MOHAMAD44580 ارایه دادند می تواند به شما کمک کند همچنین می توانید با استفاده از برنامه Game Booster در اندروید مقداری FPS بازی را بالا ببرید. در کل در حال حاضر راه های دیگری برای بالا رفتن FPS در اندروید نیست مگر خرید گوشی رده بالاتر. که خرید گوشی رده بالاتر اگه اندروید ۱۴ باشه، اگه ۱۸ ۱۹ تومن یا بالاتر بده بازی نمیاد روش چون گوشی arm64عه 1 نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 20 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20 در ۱۴۰۳/۵/۲۹ در 10:50، Suvastika گفته است: که خرید گوشی رده بالاتر اگه اندروید ۱۴ باشه، اگه ۱۸ ۱۹ تومن یا بالاتر بده بازی نمیاد روش چون گوشی arm64عه اگه arm32 باشه میاره نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 14 ساعت قبل، CalaCe گفته است: اگه arm32 باشه میاره این بدع اونایی ک گوشی arm64 خریدن به فنان نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 5 ساعت قبل، Suvastika گفته است: این بدع اونایی ک گوشی arm64 خریدن به فنان باید منتظر آپدیت باشن و تا انتشار آپدیت با یه دیوایس دیگه ای بیان نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در September 3 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3 این سوال مثل اینه که : سلام ببخشید من یک فرغون دارم چیکار کنم فاز دیگنیتی پرستیژ بده؟ 1 نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hella ارسال شده در September 3 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3 در ۱۴۰۳/۵/۲۸ در 01:25، HashashiN گفته است: داخل قسمت مطالبه طنز به شما پیشنهاد بدیم که چطور روی اندروید گرافیک پی سی رو داشته باشی؟ اسمش روشه دیگه، مطالب طنز 3 نقل قول The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shazadeh ارسال شده در September 4 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realest ارسال شده در September 13 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13 در ۱۴۰۳/۵/۲۹ در 04:48، AliExpert گفته است: تنظیماتی که دوست عزیز @MOHAMAD44580 ارایه دادند می تواند به شما کمک کند همچنین می توانید با استفاده از برنامه Game Booster در اندروید مقداری FPS بازی را بالا ببرید. در کل در حال حاضر راه های دیگری برای بالا رفتن FPS در اندروید نیست مگر خرید گوشی رده بالاتر. الان که اینو میگم سه تا قابلیت بهینه سازی FPS تو لانچر اندروید اضافه شده که واقعا جواب میده توی تنظیمات لانچر گزینه آخر قابل مشاهده است . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 XD 8 7 نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jaden ارسال شده در September 15 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15 نقل قول (Call Out My Name) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 [ Quit FPS/ ] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در September 16 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16 راهحل ببین دوست عزیز همه میدونند که این بازی ته نداره عمرت میره هیکل ات سر بازی اب میشه اعصاب ات به هم میریزه زندگی ایت از روند اش خارج میشه نصیحت ما پلیر های قدیمی رو میخوای از بازی برو به چسب به زندگی نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در November 1 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maelstorm ارسال شده در دیروز در 15:00 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:00 بهترین گرافیک یک لانچر باید نو ، تصویر گرافیکی ، تنظیمات خود لانچر را روی کم گذاشت و توی بازی FPS میره بالا نقل قول گنگ با ماست تمام...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.