Vares ارسال شده در July 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---------------------- • توضیحات: با سلام بنده 3 روز رفته بودم مسافرت و وقتی برگشتم دیدم به دلیل خرید و فروش بن شدم ، طبق عکس هایی که در قسمت مدارک گذاشتم حدودا 11 ساعت پس از اخرین ورودم بنده بن شدم به خدا به پیر به پیغمبر به جون مادرم که عاشقشم من خرید و فروش نکردم من بیش از 200 هزار تومن در بازی خرج کردم مسلما هیچ وقت نمیام خرید و فروش کنم در بازی من گذشته ی پاکی دارم لطفا اگر به اشتباه بن شدم بنده رو انبن کنید و در غیر اینصورت دلیل بنم رو بگید و به بنده اجازه ی دفاع از خودم رو بدید با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vares ارسال شده در July 26, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2018 اقا جان من سریعتر رسیدگی کنید چند روز بعد تجارت من میپره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 (ویرایش شده) سلام، گزارش شما را بازیکنی داده بود که ما مدارک را با تاریخچه سرور مطابقت دادیم و پس از کسب اطمینان خاطر از صحت مدارک طبق قوانین شما از سرور تعلیق شدید. ویرایش شده July 28, 2018 توسط Meli لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 28, 2018 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 در 4 دقیقه قبل، Meli گفته است: سلام، گزارش شما را بازیکنی داده بود که ما مدارک را با تاریخچه سرور مطابقت دادیم و پس از کسب اطمینان خاطر از صحت مدارک طبق قوانین شما از سرور تعلیق شدید. شکایت رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده