DrMowz ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ------- • توضیحات: بنده بعد از پست لیدر که گفتن فکشن عضو میخواد درخواست عضویتمو ارسال کردم و چند روز بعدش دیدم که لیدر تک تک اسم همرو نوشته یسریا رد شدن یسریا تایید شدن ولی از روی اسم من رد شده و اصلا نه در بین تایید شدگان نوشته و نه در بین رد شده ها کلا از روی درخواست من بی تفاوت گذشته و چک نشده درخواست بنده و داخل سرور جواب تماس هایی که گرفته شده رو نداده و کلا هیچ جا پاسخگو نبوده • مدارک (فیلم یا عکس): صفحه 468 پست لیدر که گفته فکشن عضو میپذیرد صفحه 469 که من درخواستمو دادم و صفحه 472 که ایدر اسامی رو تایید یا رد کرده که اشاره ای به اسم من نشده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 با سلام شکایت شما در حال بررسی هست صبور باشید ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در August 19 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما تایید شد لیدر مربوطه مجازات خواهد شد موفق باشید بسته شد. ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده