Metii ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 با سلام من یه پیشنهادی دارم که خیلی رفته رو اعصابه اندروید پلیر ها اگه Paintball رفته باشید همه pc پلیر هستند و با aimbot یا حالا هرچی خیلی سریع ما رو Head میکنن اما من یه پیشنهاد اورد که هر پلتفرم با خودش بره فایت بده برای مثال: Android Vs Android Pc Player Vs Pc Player کلا برای ما اندروید پلیر ها هم فکر کنید که بخوایم بریم دسته متوسط نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horizon ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 موافقم (+) واقعا با اندروید دوئل دادن یا پینتبال سخته. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 ۱ ساعت قبل، UpRoaR گفته است: مخالفم (-) میدونم تو pc player هستی فقط زورتون به ما اندروید پلیر ها میرسه به خاطر همین رای منفی دادی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 3 ساعت قبل، Metii گفته است: با سلام من یه پیشنهادی دارم که خیلی رفته رو اعصابه اندروید پلیر ها اگه Paintball رفته باشید همه pc پلیر هستند و با aimbot یا حالا هرچی خیلی سریع ما رو Head میکنن اما من یه پیشنهاد اورد که هر پلتفرم با خودش بره فایت بده برای مثال: Android Vs Android Pc Player Vs Pc Player کلا برای ما اندروید پلیر ها هم فکر کنید که بخوایم بریم دسته متوسط کلا نا عادلانه است pc player با اندروید پلیر در بیوفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 5 دقیقه قبل، Metii گفته است: میدونم تو pc player هستی فقط زورتون به ما اندروید پلیر ها میرسه به خاطر همین رای منفی دادی اندم و تا یجایی موافقم که مثلاً بتونی انتخاب کنی میخوای کنار پیسی بازی کنی یا اند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 (ویرایش شده) اگه حق انتخاب داشته باشه که با کدوم پلتفرم بری پینت بال نظرم (+) ویرایش شده August 16 توسط Crimson نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 سلام (+) نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 عملی نمیشه (-) نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، UpRoaR گفته است: اندم و تا یجایی موافقم که مثلاً بتونی انتخاب کنی میخوای کنار پیسی بازی کنی یا اند آره مثلا اینجور هم باشه free room میزارن که هم pc هم اندروید قاطی باشه یا کلا Public Tdm بزارن مثلا : Android Vs Android Pc Vs Pc یا free روم کلا قاطی باشه پیسی با اندروید ویرایش شده August 16 توسط Metii نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 ۱ ساعت قبل، TankeBiPelak گفته است: عملی نمیشه (-) داداش تو که pc هستی نمیدونی ما اندروید پلیرا چه عذابی داریم میکشیم اصلا بخوایم بریم Paintball وقت نمیکنیم ایم بگیریم نمیبینی اندروید پلیر تو پینتبال نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VioletHeart ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 مخالفم ربطی نداره تو پی سی نداری ما که داریم مشکل ما نیست مشکل خودته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 2 دقیقه قبل، Saly گفته است: مخالفم ربطی نداره تو پی سی نداری ما که داریم مشکل ما نیست مشکل خودته خب آره دیگه ما داریم عذاب میکشیم باید کاریش کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 ۱ ساعت قبل، Metii گفته است: داداش تو که pc هستی نمیدونی ما اندروید پلیرا چه عذابی داریم میکشیم اصلا بخوایم بریم Paintball وقت نمیکنیم ایم بگیریم نمیبینی اندروید پلیر تو پینتبال نیست خب داداش نرو پینت بال نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 میتونه اونجور باشه که @UpRoaR و @Crimson گفتن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 2 ساعت قبل، TankeBiPelak گفته است: خب داداش نرو پینت بال داداش اینجور نا عادلانه است یعنی ما اندروید ها همینجوری بمونیم تو یه بار با اندروید برو Paintball میفهمی چی میگم اینجور متوجه نمیشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در August 16 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16 منطق میگه سخته عملی بشه ولی کار نشد نداره در کل عدالت چیز خوبیه (+) نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 مخالفم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 دوست عزیز ناراحتی برو pc بخر با pc بیا بازی کن بعدم کسی مجبورت نکرده بیای paintball 1 نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaRsToN ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 (ویرایش شده) 20 ساعت قبل، Metii گفته است: با سلام من یه پیشنهادی دارم که خیلی رفته رو اعصابه اندروید پلیر ها اگه Paintball رفته باشید همه pc پلیر هستند و با aimbot یا حالا هرچی خیلی سریع ما رو Head میکنن اما من یه پیشنهاد اورد که هر پلتفرم با خودش بره فایت بده برای مثال: Android Vs Android Pc Player Vs Pc Player کلا برای ما اندروید پلیر ها هم فکر کنید که بخوایم بریم دسته متوسط یک پیشنهاد عالی برای اندروید پلیر ها دارم بای بدین از سرور به همین راحتی ما هم از دست خودتون راحت کنین ویرایش شده August 17 توسط MaRsToN نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 + نقل قول ✯ my only brother ✯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 22 دقیقه قبل، Guard گفته است: خلاصه اگه مشکل داری برو چون تو که pc پلیر هستی زورتون فقط به اندروید پلیر ها هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در August 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 ما اندروید پلیرا هم بازیکنیم ما هم حق داریم بریم Paintball یعنی چی نریم Paintball نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoName ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.