Mehrdwd ارسال شده در August 15 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:—- • توضیحات: این آقای از من رکورد گرفته هیچ توهین شدت بالا به اون نشده رکورد گرفته گذاشته و آقای sobi که لیدر ما میشود رکورد را تایید کرده و من را f80 کرده من از آدمین ها محترم خواهشمندم که لیدر مجازات شود • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک هم در usp موجود هست ویرایش شده August 15 توسط Mehrdwd 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sobi ارسال شده در August 15 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15 توضیحات لازم به مسئول مربوطه داده شد. Staff - Note 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 با سلام شکایت شما رد شد عملکرد لیدر مربوطه درست بوده موفق باشید بسته شد. ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده