KoMaiL ارسال شده در July 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2018 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون از من ۵۰۰۰ دلار خواست و من قبول کردم که بهش بدم قرار شد بریم بانک لاس ونتراس که من هم یک موتور ان ار جی ۵۰۰ بردارم اما این شخص بیماری روانی داره و اسکرچ مرا داقون کرد • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8332209642/Shekayat_az_lord.zip.html ویرایش شده July 19, 2018 توسط Hidden22 اشتباه تایپی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NavidSilent ارسال شده در July 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2018 با سلام. @Hidden22 شکایت شما رد شد. طبق مدارکتون، شما داشتید دنبال این شخص میرفتید و این بازیکن ایجاد مزاحمت نکردند. نقل قول ایجاد مزاحمت برای کارکنان و بازیکنان: شما مجاز به ایجاد مزاحمت برای بازیکنان هنگام کار کردن، انجام فعالیت، دزدی از بانک، امتحانات مجوزها، مسابقات و ادمینها در حال انجام وظیفه نیستید موفق باشید. +بسته شد. ?????ˢⁱˡᵉⁿᵗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده