KomanD0 ارسال شده در August 11 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: زبان ناپسند و توهین. • مدارک (فیلم یا عکس): My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KomanD0 ارسال شده در August 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 با ادمین Merkel در بازی صحبت کردم و گفت فحاشی شدت بالایه اونم در مکان عمومی. My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amircr7r ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 2 ساعت قبل، AmiRKomando گفته است: با ادمین Merkel در بازی صحبت کردم و گفت فحاشی شدت بالایه اونم در مکان عمومی. داداش باشه بزار ادمین چک کنه من خودمم ی نفر اینطوری گذاشتم فروم مدارکم کافی نبود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در August 15 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15 @AmiRKomando درود و احترام خدمت شاکی عزیز، مدارک شما کافی نیست و شکایت شما رد شد. شاد باشید. وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده