AlBeRT ارسال شده در July 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون به دلیل تحدید منو کیک کرد فک نکنم دارم برات یا ضرب المثل کوه به کوه نمیرسه آدم به آدم میرسه تحدید باشه بعدش اگه من تحدید کردم کجایه قوانین هست تحدید لیدر fp 80 داره؟ من درخواسته کیلیر fp رو دارم و اختار دادن به لیدر تازه از من مت و دراگ هم گرفتند و حقوق ندادند • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده July 18, 2018 توسط AlBeRT 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scroll ارسال شده در July 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2018 با سلام خدمت شما دوست عزیز. مطمعن هستید که فقط ضرب المثل زدید؟ این حرف رو هم که زدید باشد که رستگار شویم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در July 19, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2018 (ویرایش شده) جدیدا تو قوانین نوشتن تحدید لیدر کیک داره؟ یا دارم برات تحدیده؟ همه اینو میگن منم سر شوخی گفتم بهت اخه فک میکردم یکم رفیقیم بعدش اصلا با لهنه تحدید نگفتم سر شوخی بود و اصلا این حرفم تحدید نبود! شما که هنوز قوانینو بلد نیسنید برای ممبر گرفتن به مردم التماس میکنید و موقع تست جواب سوال ها رو به تستر تو تی اس میگید ویرایش شده July 19, 2018 توسط AlBeRT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scroll ارسال شده در July 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2018 دوست عزیز تحدید کردید کیک شدید این بحث تمومه. الان هم شما دارین تهمت میزنید به بنده این خودش جرمه. اگه مدرکی دارید مبنی بر این که بنده جواب هارو بهتون گفتم ارایه بدید و گر نه الکی تهمت به کسی نزنید. باشد که رستگار شوید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در July 21, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2018 بحث ما سر کیکه لطفا رسیدگی کنید @Ali بنده شاکی هستم از لیدریه اقایه @Scroll ایشون بلد نیستن قوانینو. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 کار لیدر مورد نظر درست بوده و شکایت شما رد شد. + بسته شد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده