AssassiN ارسال شده در July 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من در جریان هیچی نیستم فقط از ادمین عزیز آقای سپهر تقاضای توضیح دارم دارم! من در بازی نبودم اصلا و اومدم دیدم از طریق آیپی بن شدم و در سایت UCP هم هیچی از این محرومیت نوشته نشده است و فقط یک محرومیت که از قبل بوده در اینجا هست.تقاضای چک کردن این مشکل رو دارم. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8332112018/Untitled.png دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در July 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2018 سلام، مودمتون رو یکبار ریستارت کنید مشکل حل میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 با توجه به توضیحات ادمین محترم به بنده، شکایت شما رد شد. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده