Fatality ارسال شده در July 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: @Pioneer • توضیحات: بنده داشتم SelfDefence انجام میدادم در مقابل @Pioneer که لیدر پلیس دیپارتمنت اومدن و من رو زدن! اگر حق دخالت در وانتد NG رو دارن ازشون میخوام مدارک رو ارائه کنن. • مدارک (فیلم یا عکس): لیدر NG طبق عکس آنلاین و در حالت Duty میباشد. .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در July 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2018 با عرض سلام خدمت شاکی محترم، باید در اینجا عرض کنم که اعضای Department همه عضوی از یک مجموعه هستند که برای برقراری نظم تلاش میکنند و در مورد شکایت شما باید عرض کنم بنده از دستور C-0 استفاده کرده و تمامی افراد Department مجاز به Kill دادن شما بودند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fatality ارسال شده در July 17, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2018 @Aliعزیز من حق بررسی مدارک ایشون رو ندارم ، شما خودتون میتونید اینکار رو کنید به امید برقراری عدالت و نشنیدن به شما مربوط نیست! .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 شکایت شما رد شد. کار لیدر مورد نظر درست بوده. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده