NitroEx ارسال شده در July 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: من قرار بود ماشین Sultan خودم رو با ایشون تاق بزنم اما ایشون گفتن که به این اکانت من بفروش با اکانت مولتیم میام ماشین رو بهت میدم اما بعد از فروش من ایشون درجا رفتن و دیگه نیومدن مثل اینکه این آقا کارشون همینه که سر ملت کلاه بزاره لطفا جلوشون رو بگیرید. • مدارک (فیلم یا عکس): ─═हई ★ ƤαĸΛƝƓaʍε尺 ★ ईह═─ ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NavidSilent ارسال شده در July 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2018 با سلام. @NitroEx مدارک شما کافی نیست! لطفا از لحظه فروش ماشین مدرک بزارید. در ضمن، در این جور شرایط باید بهشون میگفتید که با اکانت اصلیشون بیان یا از یک ادمین کمک میگرفتید. +همچنان باز است. ?????ˢⁱˡᵉⁿᵗ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده