EverHero ارسال شده در August 8 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: من در /d یک روب بانک رو لو دادم و به درستی هم چت کردم ولی به من av داد • مدارک (فیلم یا عکس):نیاز به عکس یا فیلم نیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در August 8 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8 درود، بنده توضیحات لازم رو به صورت کامل و با جزییات در بازی خدمتتون عرض کردم ولی با این حال باز هم اقدام به شکایت کردید و این جای تاسف داره. توضیحات و مدارک لازم برای @Terible ارسال شد. Staff Note 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در August 9 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9 با سلام خدمت شاکی محترم @Danial123 شکایت شما در حال بررسی هست @DoNaLd مدارکتون برایه بنده ارسال کنید ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EverHero ارسال شده در August 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9 (ویرایش شده) شکایتو پس میگیرم به خاطر لیدر عزیز DoNaLd@ ویرایش شده August 9 توسط Danial123 اشتباه پر کردن فورم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در August 9 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9 با سلام شکایت شما مبنی به در خواست خود شما رد شد موفق باشید بسته شد. ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده