DoNaLd ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام این باگ اینطوریه که بدون ترکیدن ماشین بیمه ازش کم میشه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): 1-با ماشین برین داخل آب جوری که بتونید دوباره هلش بدید بیاد بیرون (موتور روشن باشه) 2-موتور ماشین که خاموش شد، پیاده بشید ماشین رو هل بدید بیاد بیرون از آب و سوارش بشید موتور رو روشن کنید. 3-میبینید که بیمه ازش کم شده. (این حالت برام پیش اومد، وارد interior شدم و با /G بیمه خریدم، اومدم دیدم Respawn شده!! ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bestie ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 اره همین باگ مارو برشکست کرد. ❤CB1300❤Love You❤ (✷‿✷) ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 پارسا جان وقتی بردیش تو آب Positionش تو آب با سرور Sync شده و وقتی هلش میدی انگار داری هیچ کاری انجام نمیدی (این قابلیت رو گذاشتن به این دلیل که اگه کسی تو ماشین نباشه و بهش آسیب بزنیم از HPش کم نشه) Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در August 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 ۱ ساعت قبل، AdmBoT گفته است: پارسا جان وقتی بردیش تو آب Positionش تو آب با سرور Sync شده و وقتی هلش میدی انگار داری هیچ کاری انجام نمیدی (این قابلیت رو گذاشتن به این دلیل که اگه کسی تو ماشین نباشه و بهش آسیب بزنیم از HPش کم نشه) عزیزم بحث بعد هل دادن و سوار شدن به ماشینه! اگه اینطوریه ماشین همون لحظه باید Despawn بشه و نشه داخلش سوار شد. بعد اینکه سوار میشی برو داخل یه بیز ماشینتو بیرون بیز بزار. داخل بیز براش بیمه بخر بیای بیرون میبینی ماشینت Despawn شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 سلام پارسا جان برای بیمه تنها نیست برا کلیه ماشین هاست من دیشب با ماشین اقلیت رفتم تو اومدم بیرون پیاده شدم بعد 10 ثانیه Respawn شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 3 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: عزیزم بحث بعد هل دادن و سوار شدن به ماشینه! اگه اینطوریه ماشین همون لحظه باید Despawn بشه و نشه داخلش سوار شد. بعد اینکه سوار میشی برو داخل یه بیز ماشینتو بیرون بیز بزار. داخل بیز براش بیمه بخر بیای بیرون میبینی ماشینت Despawn شده آها معذرت میخوام اشتباه متوجه شدم در اصل باید با رفتن بیمه وسیله نقلیه، مستقیماً Despawn بشه یا به حالت Unsync در بیاد که با یک بار تلاش برای نشستن در آن (به عنوان Driver یا Passenger) ارور This vehicle isn't synced from server رو بده و از بین بره 1 Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 اره این قسمتش خیلی دور از واقعیت میشه و باید درستش کنن و یه ذره به واقعیت هم نزدیک تر بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 (+) 6 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام این باگ اینطوریه که بدون ترکیدن ماشین بیمه ازش کم میشه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): 1-با ماشین برین داخل آب جوری که بتونید دوباره هلش بدید بیاد بیرون (موتور روشن باشه) 2-موتور ماشین که خاموش شد، پیاده بشید ماشین رو هل بدید بیاد بیرون از آب و سوارش بشید موتور رو روشن کنید. 3-میبینید که بیمه ازش کم شده. (این حالت برام پیش اومد، وارد interior شدم و با /G بیمه خریدم، اومدم دیدم Respawn شده!! ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در August 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 2 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: سلام پارسا جان برای بیمه تنها نیست برا کلیه ماشین هاست من دیشب با ماشین اقلیت رفتم تو اومدم بیرون پیاده شدم بعد 10 ثانیه Respawn شد دقیقا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 دوستان دلیل های منطقی اوردن راستش. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در August 13 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 درود، این مورد باگ نیست. این سیستم به منظور جلوگیری از برخی سواستفاده ها اینگونه طراحی شده، و موقتا با توجه به محدودیت های کنونی امکان بهبود بیشتر این سیستم وجود ندارد. 1 COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده