AlacarD ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: قبل از اپدیت کسی که شمارو کشته رو میاورد تو چت الان نمیاره - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): به یکی بگید شمارو بکشه ببینید میاره یا نه MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 ستینگت اوکیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 سلام گزارش تکراری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 ۱ ساعت قبل، Pedar گفته است: ستینگت اوکیه؟ واسه منم اینجوریع لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در August 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 10 ساعت قبل، Pedar گفته است: ستینگت اوکیه؟ همش اوکیه نشون نمیده MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در August 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 10 ساعت قبل، Blank گفته است: سلام گزارش تکراری من گفتم تو اپدیت جدید MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 درود مورد گزارش شده قبلا توسط تیم بتا لیست شده و از این موضوضع اطلاع داریم. موفق باشید 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 2 ساعت قبل، NotoriouSKinG گفته است: من گفتم تو اپدیت جدید این مورد هایی که گزارش تکراری میشن قبلا توسط بتا تستر ها در جای دیگه گزارش شدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در August 13 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 درود، این مورد قبلا گزارش شده است. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده