Mahdi ارسال شده در March 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2017 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون با Monster اومد روی من Car Park کرد و از ماشین پیاده شد از ایشون شکایت دارم! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: عکس اول عکس دوم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در March 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2017 مدارک واضح نیست. اگر فیلم یا عکسی دارید که کاملا این قضیه رو روشن کنه طی 24 ساعت آینده همینجا ارائه بدید. @Mahdi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi ارسال شده در March 3, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2017 عزیزه من دقیقا کجاش واضح نیس؟ اگه توی عکس اول دقت کنین کلمه [K] که توی اسم طرف هست دیده میشه و وقتی هم توی چت نوشتم ss ایشون جواب داده. دیگه مدرک ازین بیشتر؟ Find هم بوده و Whokill هم آن بوده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در March 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2017 در 1 ساعت قبل، Mahdi گفته است : عزیزه من دقیقا کجاش واضح نیس؟ اگه توی عکس اول دقت کنین کلمه [K] که توی اسم طرف هست دیده میشه و وقتی هم توی چت نوشتم ss ایشون جواب داده. دیگه مدرک ازین بیشتر؟ Find هم بوده و Whokill هم آن بوده. عزیز هزاران احتمال وجود دارهشاید ایشون پیاده شده و یک نفر زده به ماشینش، بعد ماشین اومده روِی شما و کشته شدی. شکایت رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده