2yrgbn34nhdfcghHDFDV ارسال شده در July 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با عرض سلام من در ساعته 11:50 که در ساعت 12:00 meeting بود راهی HQ TAXI LV شودم در بین مسیر در F/ پرسیدم که چه کسی در HQ هست MeHDiShoNam اعلام کرد که من در hq هستم و من گفتم که الان می ایم در مسیر aria.ghadiri را دیدم و به او گفتم سوار شو می برمت که ehsannopo اعلام کرد من اریا را میبرم منم به تنهایی راهی HQ LV شدم در مسیر تقریبا ساعت حدودی 11:53 بود که برق محل زندگیم رفت و تنها نت مورد استفاده من wifi است قطع شد و تا 14:30 برق وصل نشود منم هیچ راه ارتباطی با فروم نداشتم. و وقتی وارد اکانتم شدم دیدم fw را گرفتم و خبری از حقوقم نیست آیا مقصر من هستم که برق ایران دائما قطع و وصل میشود؟ آیا حق من بعد از این اتفاق این بوده؟ آیا من که یک هفته تلاش کردم و 216 گزارش سالم دادم نباید هیچ حقوقی در یافت کنم؟ من درخواست پیگیری این موضوع را دارم با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در July 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2018 با سلام خدمت شاکی محترم شما برای دریافت حقوق باید به میتینگ هفته بیاین و فکر نکنم مشکلی در روند کاری بنده وجود داشته باشه. باتشکر موفق باشین. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 کار لیدر مورد نظر درست بوده و اطلاعی راجع به قطعی برق شما نداشتند و شکایت شما رد شد. با این حال جهت برسی و حل مشکل و پاک شدن FW و دریافت حقوق خود در بازی از دستور /Report استفاده کنید. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده