EnormouS ارسال شده در August 3 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 (ویرایش شده) عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی که میری و یه ماشین از رنت ماشین رنت میکنی بجای ۳۰۰ دلار ۳۰ دلار به حساب بیز میاد و paycheck هم در ساعت ها نمیده دفعه قبل هم گزارش دادم و باز هم رسیدگی نشد لطفا رسیدگی کنید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uploadkon.ir/uploads/6d5031_24XRecorder-31072024-130731.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ویرایش شده August 3 توسط EnormouS Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 3 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 سلام دوست عزیز شما الان دارید ۳ بار یک مورد رو گزارش میدید که من تو اولین مورد بهتون گفتم گزارش تکراری میکنید حالا باز هم میگم که گزارش تکراری هست و قبلا توسط یکی دیگه گزارش شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در August 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 سلام گزارش شده اما باز هم رسیدگی نکردید آخه این چه وضع رسیدگی هست Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sobi ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 (ویرایش شده) سلام RentCar LS هم همین مشکل رو داره لطفاً رسیدگی کنید @Blank @Automat @Mohny ویرایش شده August 4 توسط Sobi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در August 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 8 ساعت قبل، Sobi گفته است: سلام RentCar LS هم همین مشکل رو داره لطفاً رسیدگی کنید @Blank @Automat @Mohny سلام رنت کار اس اف هم همینطوره و رنت موتور و قایق لطفا این باگ هارو درست کنید Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در August 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 آقا بتا تستر ها چرا این باگ رو پیگیری نمیکنید Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 2 ساعت قبل، EnormouS گفته است: آقا بتا تستر ها چرا این باگ رو پیگیری نمیکنید داداش به قران گیم مود دست خودم بود تو همین ۱ دقیقه برات فیکس میکردم ولی خوب دست من یا دیگر بتا تستر ها که نیست، والا باگ های اصلی مثل فنس زندان و ریپیر و... که همه اونارو دیدن هم فیکس نمیدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در August 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 12 ساعت قبل، Blank گفته است: داداش به قران گیم مود دست خودم بود تو همین ۱ دقیقه برات فیکس میکردم ولی خوب دست من یا دیگر بتا تستر ها که نیست، والا باگ های اصلی مثل فنس زندان و ریپیر و... که همه اونارو دیدن هم فیکس نمیدن داداش من میخوام بدونم تو آپدیت جدید فیکس میکنید یا نه Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 1 دقیقه قبل، EnormouS گفته است: داداش من میخوام بدونم تو آپدیت جدید فیکس میکنید یا نه @Mohny لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در August 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 (ویرایش شده) اقایه @Mohnyاین باگ رو بلاخره درست میکنید یا نه ویرایش شده August 5 توسط EnormouS Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در August 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6 آقا چرا این موضوع رو پیگیری نمیکنید بیز من روزی ۳۰۰ک درآمد داشت الان این باگ که اومده روزی ۳۰ک میده یه کاری کنید این موضوع رو الکی نگیرید Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 6 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6 اینو بهت بگم که هرچقدر بیشتر پیام بدی اینجا دیر تر فیکس میشه چرا که باگ ها از اخر به اول فیکس میشن و شما هی داری تاپیک رو جدید میکنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در August 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6 4 ساعت قبل، Blank گفته است: اینو بهت بگم که هرچقدر بیشتر پیام بدی اینجا دیر تر فیکس میشه چرا که باگ ها از اخر به اول فیکس میشن و شما هی داری تاپیک رو جدید میکنی داداش من میخوام بدونم تو آپدیت بعدی بتا تستر ها فیکس میکنن یا نه Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در August 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 آقا نمیخواین پیگیری کنید؟ Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 درود خدمت شما از گزارش شما متشکریم. مورد گزارش شده تکراریست. پ.ن: لطفا از تگ کردن توسعه دهندگان محترم پرهیز کنید زیرا که در اسرع وقت پاسخ خواهند داد. موفق باشید 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در August 14 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14 این مورد مربوط به Sbiz1 یا هر Sbiz یا Biz دیگری نیست. در حال بررسی هستیم و نیازی به گزارش دوباره نیست. از تمام عزیزانی که در بهبود مجموعه به ما کمک میکنند نهایت قدردانی را داریم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده