Xanax ارسال شده در July 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: 1: من در فکشن @Shawyanبودم و جناب @AriaGhاز من با این مدرکhttp://s9.picofile.com/file/8331335768/sa_mp_027.png از من شکایت کردن که اصلا معلوم نیست که من به ماشین تاکسی ایشون تیر زدم و همونطور که تو عکس معلومه من فقط روی ماشین یا یه جای دیگه نشونه داشتم. ایشون طبق همین شکایت به من FW دادند که شما پاسخ ایشون رو توی (گزارش های اعضای TRM) میتونین مشاهده کنید!!! 2: من روز 2شنبه ساعت 2:30 شب اخرین login ام بود که باید 5شنبه ساعت2 شب online میشدم که کیک نشم از فکشن. اما من روز چهارشنبه ساعت 23 اومدم به game دیدم اصلا تو فکشن نیستم !!! چرا ایشون باید ظرف 2 روز شاید هم زودتر که من خبر نداشتم منو کیک کنه !! لطفا پیگیری شه!!! 1 بهت احترام میزارن, چون با ما دیدنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در July 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2018 (ویرایش شده) با عرض سلام و خسته نباشید. از بابت دیر جواب دادن به این شکایت عذرخواهی میکنم چون مرخصی هستم و به سیستم و اینترنت دسترسی ندارم. 1. اخطار اقلیت اول مربوط به توهین شما هستش که شما از واژه ی سانسور شده ی ''Shokhmi" استفاده کردید و بالاخره توهین شما نوعی ایجاد مزاحمت محسوب میشه. 2. شما در جلسه ی روز چهارشنبه مورخ ۲۰۱۸/۰۷/۱۱ حضور نداشتید و اخطار اقلیت دوم رو دریافت کردید. شما در عرض 1 روز و ۲ ساعت دو اخطار اقلیت دریافت کردید و با 80FP از اقلیت اخراج شدید. اگر عضوی در طول مدت 10 روز 2 اخطار اقلیت دریافت کند فاقد صلاحیت باقی ماندن در اقلیت است (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP). با توجه با قانون بالا حالا که شما تو ۱ روز و ۲ ساعت دو اخطار اقلیت دریافت کردی جای خود داری. با تشکر از شکایت شما. The Russian Mafia Leader ویرایش شده July 15, 2018 توسط Shawyan ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 کار لیدر مورد نظر درست بوده و شکایت شما رد شد. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده