Killzone ارسال شده در July 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام این اقای romel منا الکی بن داده میخوام بدونم برای چی بن داده؟ • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در July 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2018 با سلام از شما شکایت شد و منم مشکوک شدم به شما وقتی Sp شما بودم آمدم Check-Pc که واقعا هم دلیل شکایتتون رو نمی فهمم وقتی اخرین فعالیت های کامپیوترتون رو نگاه کردم یه پوشه از فایل بازی سمپ پاک کردین بههتون گفتم چی بوده پاک کردین گفتی نمی دونم چی بود شما بگین دقیق تر به پوشه سمپ مگاه کردم دیدم پوشه Cleo ندارید بعد که اینو بهتون گفتم گفتین که پوشه Cleo مال بازی MTA هست در صورتی که MTA پوشه ای به اسم Cleo نداره و مودها در خوده سرور توسط موسس سرور تنظیم میشود. لطفا الکی شکایت نکنید و وقت خودتون رو نگیرید. باشد که عاقل و رستگار شویم من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killzone ارسال شده در July 12, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2018 شما میگین پوشه cleo پاک کردم شما از کجا میدونی در اون پوشه چیت بوده یا مود شاید مود داشتم شما نباید منا 30روز بن میکردی میخوام بدونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در July 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2018 وقتی پوشه Cleo رو دقیقا همون زمانی که من بهتون گفتم اماده شید برای Check-Pc پاک میکنید و من اینو ببینم که پاک کردین در اون زمان خب الکی که همون موقع پاک نکردین توش چیت بوده که خواستین من نبینم ولی چیزی که باید میدیدم رو دیدم باشد که عاقل و رستگار شویم من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killzone ارسال شده در July 12, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2018 اگه مدرکی دارین که من تو اون چیت داشتم لطفا مدرک را بدین چون دلیلی نمیبینم چون بی دلیل بن کردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2018 با توجه به برسی های انجام شده کار ادمین مربوطه صحیح بوده و شکایت شما رد شد. + بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده