obito ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من ۳ بار helpme دادم و اون ۳ بار آقایه iGNOR اومد من سوال ام رو به ایشون گفتم ولی اون ۳ باری که helpme داده بودم اقایه iGNOR لفت دادن لطفاً پیگیری کنید. • مدارک (فیلم یا عکس):https://uploadkon.ir/uploads/e78b01_24Screenshot-۲۰۲۴-۰۸-۰۱-۱۷-۱۳-۲۹-۵۷۸-ir-arsacia-sa.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 عزیز من مدرک دارم که درخواست پول میگیرین که شکایت که اینجا بگین پس میگیرم مدرک دارم به @Roya و @Nuclear مدرک فرستاده میشود یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در August 3 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 درود در حال رسیدگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 سلام مجدد شکایت شما تایید شد هلپر مورد نظر مجازات شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده