New ارسال شده در July 31 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: درود، بنده ۲۰ ساعت تاییم پلی در ماه نداشتم گه ایشون اومد من رو invite داد بعد FP60 کردم خودمم رو الان درخواست Cleaer FP دارم ،(نیازی با مجازات لیدر نیست) • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک برای @Mortezaa فرستاده شد. Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 درود و وقت بخیر خدمت شما شاکی گرامی @New مدرک ارسالی کامل نیست، همچنین شما خودتان درخواست استعفا گذاشتید که طبق قانون میبایت FP60 میشدید. شما با علم اینکه 20 ساعت تایم کافی نداشتید وارد فکشن شدید و الان ناراضی هستید که چرا شما را وارد فکشن کردند؟ شکایت شما رد شد. بسته شد. 1 5 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده