AssassiN ارسال شده در July 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون امروز از صبحه با تفنگ افتاده دنبال من و میگه تو ملشین من رو آتیش زدی و باید پول بیمش رو بدی وگرنه ماشینت رو آتیش میزنم {بیمه ماشین من:10k} هستش و از صبحه سومین بار هستش که ماشینمو آتیش زده و تهدید میکنه من رو و جلوی ادمین محترم هم یکبار دیگه تهدید کرد که تلافی میکنم! • مدارک (فیلم یا عکس): دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2018 با سلام و خسته نباشید: درخاست مدرک دارم در 1 ساعت قبل، matin0050 گفته است: و از صبحه سومین بار هستش که ماشینمو آتیش زده و من که گفته بودم با ماشینت خدا حافظی کن مگه من اینو گفتم دیگه همچی تمومه ماشینو دزدیدم که گفتم با ماشینش خدا حافظی کنه اصلا اینو که گفتم ماشین چیزیش میشه ؟ با یه حرف در 1 ساعت قبل، matin0050 گفته است: • و این عکس بجز تلافی میکنم چیز دیگه ای هم توش هس ؟ بعدشم من رفتم پیشش ازش عضرخاهی کردم گفتم دیگه کاری باهاش ندارم و گفتم تلافی میکنم یعنی که من اماده وایسادم که بزنمش ؟ اره نه اصلا فقط یه حرف تو خالی بود الکی گفتم مگه هرکی هرچی گفت یعنی انجامش میده ۱۰۰% نه من فقط اینو گفتم که بس کنه هر کسی هر هرفی میزنه اصل کار اینه که انجامش داده باشه یا نه که من اصلا هیچ کدوم از ای چیزایی که گفته شده رو انجام ندادم با تشکر و خسته نباشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2018 و بازم میگم معذرت میخواهم من اون موقع خیلی عصبانی بودم نتونستم خودمو کنترل کنم شرمنده عذر میخواهم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در July 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2018 با سلام با توجه به اینکه شخصِ خاطی معذرت خواستن و با توجه به اینکه ادمین اخطار داده و دیگر تکرار نکردن شکایت بسته میشود. با تشکر، بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده