RedDragon ارسال شده در July 31 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون بدون هیج دلیلی منو در ایونت کشتن. • مدارک (فیلم یا عکس): برای @Fayez به صورت Note ارسال شد. :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در July 31 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 31 مدارک: :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در August 1 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1 درود خدمت شما شاکی عزیز @RedDragon شکایت شما در حال بررسی است برگزار کننده مربوطه @ARIU تا 24 ساعت اینده فرصت ارسال دفاعیه خود را دارا هستید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARIU ارسال شده در August 2 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2 آقای عزیز هلپر ایونت من به آقا گفتن که برید کنار دیوار بد این آقا داشت به پلیر های ایونت دمیج میداد و من هم به این فرد چند بار گفتم و توی قوانین ایونت هم گفتم که این کار غیر مجاز است ولی این آقا از اون موقع که وارد ایونت من شده بود و هر کاری که من گفتم را زیر پا گذاشت و بعد از این کار این فرد را کیل کردم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در August 3 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3 درود خدمت شما شاکی عزیز @RedDragon شکایت شما تایید شد فرد خاطی به دلیل نداشتن فیلم از ایونت مجازات شد + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده