NitroEx ارسال شده در July 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت ادمین های محترم همونطور که در فیلم میبینید هنگام Duel ایشون با من با اینکه این Duel با اسلحه Deagle هست ایشون من رو با چوب میزنن. خواهش میکنم به این موضوع رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8331207150/Duel_Event.mp4.html ─═हई ★ ƤαĸΛƝƓaʍε尺 ★ ईह═─ ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در July 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2018 با سلام با توجه به مدرکی که ارسال کردید امکان داره به دلیلِ تعویض خشاب به صورتِ اتفاقی چوب به دستِ فرد آمده و شما کشته شدید. با تشکر، بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده