ijoker ارسال شده در July 25 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 - عکس از محيط کاربري که مي خواهيد جوايز را دريافت کنيد: - توضيح کامل باگ: جابجا بودن اسلش ها: در بخش زیر: مخفی کننده • تبلیغات رایگان: اگر شخصی از SMS/ استفاده کند تبلیغات رایگان محسوب شده و مواردی در غیر این صورت (مانند Whisper/) به عنوان تبلیغ رایگان پذیرفته نمی شوند (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) حداکثر 3 تبلیغ رایگان برای هر بازیکن در هر روز مجاز است و تبلیغات بیشتر مشمول هزینه تبلیغات معمولی خواهند شد. برای ارسال News/، ابتدا در f/ به مشورت بپردازید؛ اشتباه در این دستور نابخشودنی است (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) برای اعلام شماره های تبلیغ کننده باید حتما به صورت [news (Text) [Number/ عمل کنید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) در تبلیغات باید از تبلیغ های زیر بپرهیزید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) - فروش اجسام یا مواد غیر مجاز - تبلیغ Event - تبلیغ یک Business (برای تبلیغ Business باید درخواست پکیج تبلیغات کنید) هرگونه توضیح دستور های سرور (Server Command) باید به صورت [Call] [/SMS] [/Service] [/Taxi/] و ... باشد (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) اسم مکان ها یا ماشین ها باید به حرف بزرگ در اول باشد مثل : Sunrise, Paintball. (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) در بین کلمه ها از فاصله (Space) استفاده کنید و حتماً و حتماً در پایان News/ ها یک نقطه بگذارید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) آوردن اسم شخص ممنوع بوده و فقط شماره شخص الزامی است (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) قبل از دادن News مجانی در زمان مشخص به شخص و محتویات تبلیغات داده شده نگاه کنید، برای مثال اگر فردی عضو اقلیت PD بوده و ادعای فروش License کند و شما آن را در News/ اعلام کنید مجازات می شوید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) استفاده از کلمات مخفف و هرگونه استفاده اشتباه، ناکامل و نادرست از News/ چه عمداً و چه سهواً مشمول مجازات خواهد بود (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) در تاپیک زیر: - قرار دادن عکس و فيلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضيح دادن اين که چگونه مي توانيم خودمان با آن باگ برخورد کنيم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنيم): @Kamyab @Mohny لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در July 25 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 1 دقیقه قبل، ijoker گفته است: - عکس از محيط کاربري که مي خواهيد جوايز را دريافت کنيد: - توضيح کامل باگ: جابجا بودن اسلش ها: در بخش زیر: مطالب پنهان • تبلیغات رایگان: اگر شخصی از SMS/ استفاده کند تبلیغات رایگان محسوب شده و مواردی در غیر این صورت (مانند Whisper/) به عنوان تبلیغ رایگان پذیرفته نمی شوند (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) حداکثر 3 تبلیغ رایگان برای هر بازیکن در هر روز مجاز است و تبلیغات بیشتر مشمول هزینه تبلیغات معمولی خواهند شد. برای ارسال News/، ابتدا در f/ به مشورت بپردازید؛ اشتباه در این دستور نابخشودنی است (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) برای اعلام شماره های تبلیغ کننده باید حتما به صورت [news (Text) [Number/ عمل کنید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) در تبلیغات باید از تبلیغ های زیر بپرهیزید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) - فروش اجسام یا مواد غیر مجاز - تبلیغ Event - تبلیغ یک Business (برای تبلیغ Business باید درخواست پکیج تبلیغات کنید) هرگونه توضیح دستور های سرور (Server Command) باید به صورت [Call] [/SMS] [/Service] [/Taxi/] و ... باشد (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) اسم مکان ها یا ماشین ها باید به حرف بزرگ در اول باشد مثل : Sunrise, Paintball. (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) در بین کلمه ها از فاصله (Space) استفاده کنید و حتماً و حتماً در پایان News/ ها یک نقطه بگذارید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) آوردن اسم شخص ممنوع بوده و فقط شماره شخص الزامی است (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) قبل از دادن News مجانی در زمان مشخص به شخص و محتویات تبلیغات داده شده نگاه کنید، برای مثال اگر فردی عضو اقلیت PD بوده و ادعای فروش License کند و شما آن را در News/ اعلام کنید مجازات می شوید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) استفاده از کلمات مخفف و هرگونه استفاده اشتباه، ناکامل و نادرست از News/ چه عمداً و چه سهواً مشمول مجازات خواهد بود (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) در تاپیک زیر: - قرار دادن عکس و فيلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضيح دادن اين که چگونه مي توانيم خودمان با آن باگ برخورد کنيم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنيم): @Kamyab @Mohny داداش به خدا قسم بتا تستر ها عضو نمیگیرن تا اطلاع ثانوی بیخیا شو :|| سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در July 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 3 دقیقه قبل، Integer گفته است: داداش به خدا قسم بتا تستر ها عضو نمیگیرن تا اطلاع ثانوی بیخیا شو :|| ایراد نداره اصلا بمونه واس 2 یا 3 سال دیگه خدا رو چی دیدی شاید بعد خواستم اگه شد عضو برنامه نویسایه سرور بشم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در July 25 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 26 دقیقه قبل، ijoker گفته است: ایراد نداره اصلا بمونه واس 2 یا 3 سال دیگه خدا رو چی دیدی شاید بعد خواستم اگه شد عضو برنامه نویسایه سرور بشم. برنامه نویسی بلدی مگه؟:/ سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در July 25 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 1 ساعت قبل، ijoker گفته است: - عکس از محيط کاربري که مي خواهيد جوايز را دريافت کنيد: - توضيح کامل باگ: جابجا بودن اسلش ها: در بخش زیر: نمایش محتوا مخفی • تبلیغات رایگان: اگر شخصی از SMS/ استفاده کند تبلیغات رایگان محسوب شده و مواردی در غیر این صورت (مانند Whisper/) به عنوان تبلیغ رایگان پذیرفته نمی شوند (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) حداکثر 3 تبلیغ رایگان برای هر بازیکن در هر روز مجاز است و تبلیغات بیشتر مشمول هزینه تبلیغات معمولی خواهند شد. برای ارسال News/، ابتدا در f/ به مشورت بپردازید؛ اشتباه در این دستور نابخشودنی است (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) برای اعلام شماره های تبلیغ کننده باید حتما به صورت [news (Text) [Number/ عمل کنید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) در تبلیغات باید از تبلیغ های زیر بپرهیزید (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) - فروش اجسام یا مواد غیر مجاز - تبلیغ Event - تبلیغ یک Business (برای تبلیغ Business باید درخواست پکیج تبلیغات کنید) هرگونه توضیح دستور های سرور (Server Command) باید به صورت [Call] [/SMS] [/Service] [/Taxi/] و ... باشد (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) اسم مکان ها یا ماشین ها باید به حرف بزرگ در اول باشد مثل : Sunrise, Paintball. (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) در بین کلمه ها از فاصله (Space) استفاده کنید و حتماً و حتماً در پایان News/ ها یک نقطه بگذارید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) آوردن اسم شخص ممنوع بوده و فقط شماره شخص الزامی است (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) قبل از دادن News مجانی در زمان مشخص به شخص و محتویات تبلیغات داده شده نگاه کنید، برای مثال اگر فردی عضو اقلیت PD بوده و ادعای فروش License کند و شما آن را در News/ اعلام کنید مجازات می شوید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) استفاده از کلمات مخفف و هرگونه استفاده اشتباه، ناکامل و نادرست از News/ چه عمداً و چه سهواً مشمول مجازات خواهد بود (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) در تاپیک زیر: - قرار دادن عکس و فيلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضيح دادن اين که چگونه مي توانيم خودمان با آن باگ برخورد کنيم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنيم): @Kamyab @Mohny دادش خدا شاهده من هر وقت امدم فروم ترو دیدم یچی گذاشتی داد ول کن ترو قران نمیخان بتا تسترت کنن بکش کنار تروخدا 1 ساعت قبل، ijoker گفته است: ایراد نداره اصلا بمونه واس 2 یا 3 سال دیگه خدا رو چی دیدی شاید بعد خواستم اگه شد عضو برنامه نویسایه سرور بشم. خو چی بلدی تو اینقد خودتو کشتی عزیزم اگر واقعن خودت برنامه نویس میدونی بلدی کلاس رفتی کارت توی پیوی اقای کامیاب نشون بده داد نزار دیگه من خودم بالای 30تا باگ دادمشون اصلن واسشون مهم نبود ردم کردن ولش |: ببین اونای که بتا تسترن رفیقشون هس و راحت میار تشون بکش کنارررررر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در July 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 5 دقیقه قبل، EzraeeI گفته است: دادش خدا شاهده من هر وقت امدم فروم ترو دیدم یچی گذاشتی داد ول کن ترو قران نمیخان بتا تسترت کنن بکش کنار تروخدا یک اینکه دیگه الان هم بتا تستر کنن وقت ندارم دوم اینکه درصد بیشتری از قصدم واس باگ، بر طرف کردن مشکلات هست. 6 دقیقه قبل، EzraeeI گفته است: خو چی بلدی تو اینقد خودتو کشتی عزیزم اگر واقعن خودت برنامه نویس میدونی بلدی کلاس رفتی کارت توی پیوی اقای کامیاب نشون بده داد نزار دیگه من خودم بالای 30تا باگ دادمشون اصلن واسشون مهم نبود ردم کردن ولش |: ببین اونای که بتا تسترن رفیقشون هس و راحت میار تشون بکش کنارررررر درمورد این هم بگم که تا بعد کنکور قصد هیچ کاری در حوزه برنامه نویسی ندارم چون وقتم هدر میره بعدشم اینکه اگه ناراضی هستی میتونی حرفتو به گوش @kamyab برسونی و جوابتو بده نه اینکه یک طرفه و در غیاب طرف حرف بزنی. همه چی معلوم میشه تا بعد کنکور من. 5 دقیقه قبل، EzraeeI گفته است: دادش خدا شاهده من هر وقت امدم فروم ترو دیدم یچی گذاشتی داد ول کن ترو قران نمیخان بتا تسترت کنن بکش کنار تروخدا یک اینکه دیگه الان هم بتا تستر کنن وقت ندارم دوم اینکه درصد بیشتری از قصدم واس باگ، بر طرف کردن مشکلات هست. 6 دقیقه قبل، EzraeeI گفته است: خو چی بلدی تو اینقد خودتو کشتی عزیزم اگر واقعن خودت برنامه نویس میدونی بلدی کلاس رفتی کارت توی پیوی اقای کامیاب نشون بده داد نزار دیگه من خودم بالای 30تا باگ دادمشون اصلن واسشون مهم نبود ردم کردن ولش |: ببین اونای که بتا تسترن رفیقشون هس و راحت میار تشون بکش کنارررررر درمورد این هم بگم که تا بعد کنکور قصد هیچ کاری در حوزه برنامه نویسی ندارم چون وقتم هدر میره بعدشم اینکه اگه ناراضی هستی میتونی حرفتو به گوش @kamyab برسونی و جوابتو بده نه اینکه یک طرفه و در غیاب طرف حرف بزنی. همه چی معلوم میشه تا بعد کنکور من. 4 دقیقه قبل، ijoker گفته است: یک اینکه دیگه الان هم بتا تستر کنن وقت ندارم دوم اینکه درصد بیشتری از قصدم واس باگ، بر طرف کردن مشکلات هست. درمورد این هم بگم که تا بعد کنکور قصد هیچ کاری در حوزه برنامه نویسی ندارم چون وقتم هدر میره بعدشم اینکه اگه ناراضی هستی میتونی حرفتو به گوش @kamyab برسونی و جوابتو بده نه اینکه یک طرفه و در غیاب طرف حرف بزنی. همه چی معلوم میشه تا بعد کنکور من. یک اینکه دیگه الان هم بتا تستر کنن وقت ندارم دوم اینکه درصد بیشتری از قصدم واس باگ، بر طرف کردن مشکلات هست. درمورد این هم بگم که تا بعد کنکور قصد هیچ کاری در حوزه برنامه نویسی ندارم چون وقتم هدر میره بعدشم اینکه اگه ناراضی هستی میتونی حرفتو به گوش @kamyab برسونی و جوابتو بده نه اینکه یک طرفه و در غیاب طرف حرف بزنی. همه چی معلوم میشه تا بعد کنکور من. @Kamyab لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در July 25 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 درود مشکلات قوانین NR حدود 7 ماه پیش توسط بنده در یک تیکت خدمت منیجر سرور داده شد اما متاسفانه با اینکه گفتند اصلاح میشه هیچ اصلاحی صورت نگرفت و الانم فکر میکنم به کل فراموش شده 1 End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در July 25 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 48 دقیقه قبل، ijoker گفته است: یک اینکه دیگه الان هم بتا تستر کنن وقت ندارم دوم اینکه درصد بیشتری از قصدم واس باگ، بر طرف کردن مشکلات هست. درمورد این هم بگم که تا بعد کنکور قصد هیچ کاری در حوزه برنامه نویسی ندارم چون وقتم هدر میره بعدشم اینکه اگه ناراضی هستی میتونی حرفتو به گوش @kamyab برسونی و جوابتو بده نه اینکه یک طرفه و در غیاب طرف حرف بزنی. همه چی معلوم میشه تا بعد کنکور من. یک اینکه دیگه الان هم بتا تستر کنن وقت ندارم دوم اینکه درصد بیشتری از قصدم واس باگ، بر طرف کردن مشکلات هست. درمورد این هم بگم که تا بعد کنکور قصد هیچ کاری در حوزه برنامه نویسی ندارم چون وقتم هدر میره بعدشم اینکه اگه ناراضی هستی میتونی حرفتو به گوش @kamyab برسونی و جوابتو بده نه اینکه یک طرفه و در غیاب طرف حرف بزنی. همه چی معلوم میشه تا بعد کنکور من. @Kamyab خوب دادش عزیزم بتا تستر فکردی چی یه وایستادن رو ماشین رنک این چیزا اگر هم شدی مبارکت ما هم زجه بزنیم همینیم داد تا یه اشنا نداشت باشی اوکی نیست کارت به ماند ولش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در July 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 25 44 دقیقه قبل، SuperMaN گفته است: درود مشکلات قوانین NR حدود 7 ماه پیش توسط بنده در یک تیکت خدمت منیجر سرور داده شد اما متاسفانه با اینکه گفتند اصلاح میشه هیچ اصلاحی صورت نگرفت و الانم فکر میکنم به کل فراموش شده اطلاعی از گزارشتون ندارم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در August 6 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6 درود بر شما، این مورد قبلا گزارش شده است. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده