MrEvil ارسال شده در July 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون زود تر از 3 روز من را از فکشن کیک دادند • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در July 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2018 سلام خدمت شاکی محترم. دوست گرامی اگه شما قوانین رو خوب خونده باشین متوجه میشین که به چه دلیل FW دریافت کردین و به چه دلیل از فکشن با 80تنبیه اقلیت اخراج شدید شما در جلسه هفتگی حضور نداشتید FW دریافت کردید اکانت شما 3 روز انلاین نشده بود و من با 80تنبیه اقلیت اخراج کردم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrEvil ارسال شده در July 6, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2018 FW را درست دادید ولی شما زود تر سه روز کیک دادید من با ادمین هم صحبت کردم گفت زود تر کیک داده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در July 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2018 سلام دوباره خدمت شاکی محترم. دوست گرامی اخراج شما از اقلیت به درستی انجام شده است Wilds . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 لیدری که از آن شکایت دارید از تیم کارکنان خارج شده است، با این حال کار لیدر مربوطه درست بوده است. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده