iliahastamdalghak ارسال شده در July 22 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیاز نیست • توضیحات: من از هلپر داشتم سوال میکردم چطوری از رنت خونه در بیام این گفته بود این بزن • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/271822_24Screenshot-2024-07-22-06-49-40-578-ir-arsacia-sa.jpg ویرایش شده July 22 توسط iliahastamdalghak 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
King1 ارسال شده در July 22 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22 سلام خسته نباشید آقای ادمین بنده همه میدونن که من کلاه باردارم نه چیزی بنده ایشون آقای مندی دیشب اومدن رمز اکانتو عوض کردن من اومدم ماشینامو سل داده بودم بعد من ماشینا رو ازشون گرفتم بعد ایشون از من اساس گرفتن و بنده این ماشینا مال من هستند یعنی ایشون گفتن ماشینو بهم بدین بعد که نه تنها از منم باج گرفتن اگر من دارم دروغ میگم خودتون چک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
King1 ارسال شده در July 22 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22 که این ماشین مال من بوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
King1 ارسال شده در July 22 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22 بعدشم تو گفته بودی کدش چیه من گفته بودم این بعد گفته بودی علیرضا کدشو بفرست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neverlose ارسال شده در July 23 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23 سلام و عرض ادب و احترام خدمت شاکی محترم. شکایت شما تایید شد. بازیکن خاطی 14 روز از سرور محروم شدند. موفق باشید. بسته شد. 1 خِشابِمون پُره، این یه تَصمیمِ کُشَندَست بالاسَرِتیم، بِدونِ دَلیلِ مُشَخَص ما هَمیشه موندِگاریم، شُما موَقَتی بُلَند نَشید! مُسَلَحیم، مُسَلَحیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده