SeyedErfan ارسال شده در July 20 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:- • توضیحات: داشتم میچرخیدم و یه پسر رو دیدم که داره با یه دختر دعوا میکنه منم همینحوری گفتم دعوا دوعوا بعد پسره یا هاستر رفیق بود و بش گفت تی پی بده تیپی که داد گفم داش من کار نکردم بعد یک مینی گان درورد پ اینفرنس رو ترکوند و بعدش بدون هیچ دلیلی بن توهین یه ادمین داد من اصلا هیچ توهینی نکردم اصلا توهین نکردم چرا باید بن بشم من از ایشون مدرک میخواستم ضد حال اینجاس که من داشتم هلپر میشدم و از ۶ ماه سابقه ۱ ماه مونده بود که ایشون اینکارو کرد و بدون هیچ دلیلی منو بن کرد مدرک مینی گان هم میزارم براتون. • مدارک (فیلم یا عکس): 1 دعاتون قوی ، مُحتوا ضعیف...!️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 21 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 21 درود: @SeyedErfan, عزیز: شخص خاطی به دلیل تعداد بالای تخلفات از مجموعه محروم شد. حساب کاربری شما رفع محروم شد. باتشکر از گزارش شما. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده