TheParsa ارسال شده در July 18 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:--------- • توضیحات: با سلام و درود. من کنار ماشینشون وایساده بودم و AFK بودم بعد که اومدم دیدم ایشون بی دلیل به من فحاشی میکنه و میگه از کنار ماشین من برو کنار. لطفا پیگیری شه که چرا ایشون بی دلیل به من فحاشی میکنند. • مدارک (فیلم یا عکس):https://uploadkon.ir/uploads/599518_24Screen-Recording-20240718-192821-AGSA.mp4 ویرایش شده July 18 توسط Lammar لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در July 19 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @Lammar شکایت شما قبول شد. بازیکن خاطی به مدت 240 دقیقه از صحبت محروم خواهد شد. با تشکر از گزارش شما. موفق باشید. بسته شد. I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده