ijoker ارسال شده در July 18 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18 (ویرایش شده) • عکس سايز کوچک شما از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • عکس سايز کوچک کسي که از او شکايت داريد از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از شاهدين از طريق کنترل پنل: @OmidGH • توضيحات: من وقتي راب ميزدم متشاکي داشت تويز ميزاشت که وسط تويز گذاشتن حمله ور شده و منو دميج کرد و من با دميج کمم ريپورت دادم و ادمين اميدرضا اومد و چند بار گفت که از بيزنس بره بيرون و يا اينکه سريع کارش رو بکنه و متشاکي هم به حرفش گوش نداد، اميدرضا هم باگ خورد و از بيزينس افتاد بيرون و متشاکي چشم ادمين رو دور ديد و منو کيل کرد.. در مدارک مشخصه که بعد از کيل کردن اون من 4 وانتn شدم که به معناي اين هست که از بيزينس بيرون افتاد. انتظار میرود که مجازات بر روی اکانت اصلی متشاکی هم اعمال شود. اکانت اصلی متشاکی: • مدارک (فيلم يا عکس): مدارک برای ادمین @Martyn ارسال شد. ویرایش شده July 18 توسط ijoker لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در July 19 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19 درود @ijoker 24 ساعت فرصت دارید مدارک خود را برای بنده ارسال کنید. 『』 IX C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در July 20 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20 درود @ijoker شکایت شما رد شد. شما میتوانید از دستور Call 110/ استفاده کنید. همچنین مدارک شما برای اثبات این موضوع کافی نمیباشد. موفق باشید ، بدرود. 『』 IX C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده