Leaked ارسال شده در July 17 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود، بنده ۳k گلد و ۴k گلد (هردو گیفت کارت) خریداری کرده بودم از UCP وقتی که خریداری کردم، نوشت پرداخت موفقیت آمیز نبود، در صورتی که رفتم توی گیم و دیدم گیفت کارت ها رو دارم، و فردا صبح که رفتم داخل گیم تا بفروشم دیدم که وجود ندارند و نمیتونم بفروشم. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Link Link 2 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیحات داده شده. ویرایش شده July 17 توسط Leaked *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در July 17 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17 سلام آیا وقتی خطا داد در خریداری، پولی از شما کم شد؟ و اگه کم شد در ساعت های بعد اصلاحیه نیامد؟ اگر کم نشده باگ نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در July 18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 18 10 ساعت قبل، Blank گفته است: سلام آیا وقتی خطا داد در خریداری، پولی از شما کم شد؟ و اگه کم شد در ساعت های بعد اصلاحیه نیامد؟ اگر کم نشده باگ نیست. کم شده و برنگشته *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در July 19 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19 (ویرایش شده) 16 ساعت قبل، Leaked گفته است: کم شده و برنگشته این مورد رو باید به پشتیبانی در فروم بگید ویرایش شده July 19 توسط Blank لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در August 6 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6 درود، بر شما، از طریق پشتیبانی تیکت ارسال کنید و این مورد رو پیگیری کنید. https://forum.arsacia.ir/support COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده