Shana ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: v • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خدمت مؤسس عزیز @Ali بنده با وجود تقریبا 20 روز مانده از هاستری توسط منیجر از هاستری دیموت شدم بدون هیچ دلیلی فقط به خاطر زدن cmd /walk12 از @Ali درخواست بررسی دارم بنده چرا باید 3 میلیون هزینه کنم به خاطر هاستری بعد به خاطر زدن cmd anim از هاستری دیموت بشم. • مدارک (فیلم یا عکس): توضیحات داده شد. 5 1 4 دختری با بال هایی از جنس غرور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در July 13 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در July 13 (ویرایش شده) درود تنها چند دقیقه بعد از اخطارهایی که به تمام هاسترها درباره ادب و احترام داده شد، شروع کردید به تیکه انداختن و توهین به رنک بالاتر از خودتون که فراتر از Anim بود! این در حالی بود که همان لحظه اعلام کرده بودم اگر کوچکترین تنشی در تیم ایجاد کنید مستقیما دیموت خواهید شد. همچنین در روز بعد که مراجعه کردید، به جای حل مشکل به توهین و تمسخر ادامه دادید همچنین فرمودید: «هاستری برای من مهم نیست اصلا نمیخوامش» با وجود بیان این جمله دلیل شکایتتان برای بنده نامشخص است. ما قصد حل مشکل را داشتیم اما شما مقاومت کردید. مدرک تمامی موارد بالا به صورت Staff note ویرایش شده July 13 توسط Kamyab 9 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 13 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 13 درود. رعایت و حفظ ادب جزو قوانین عمومی هاستر ها می باشد، با توجه به شواهد، شما در حضور برخی از ادمین ها تمسخر قومیتی کردید که این کار موجب شد به صورت موقت هاستری شما گرفته شود تا تصمیمتان را به ما اعلام کنید که آیا می خواهید حایشه ها را کنار بگذارید و دسترسی خود را پس بگیرید یا اینکه طلای خود را با احتساب خسارت پس بگیرید و دسترسی خود را از دست بدهید که با توجه به پاسختان و مدارک موجود اعلام کردید هاستری برایتان اهمیت ندارد، الان با شکایتتان خلاف خواستهتان را درخواست میکنید. اگر موضوع شکایت شما، گرفتن هاستری به صورت موقت توسط مدیریت هست که شکایت شما رد میشود، اگر موضوع شکایت شما چیز دیگریست لطفاً شکایت جدید ارسال کنید. در صورتی که هاستری و خدمات خود را می خواهید با توجه به اینکه قرار هست به قوانین احترام بگذارید تصمیم خود را به @Kamyab اعلام نمایید تا هاستری کاربری شما را بازگرداند در غیر این صورت اعلام کنید تا میزان طلا را با احتساب خسارت به کاربری شما بازگرداند. موفق باشید. 3 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده