AmirT ارسال شده در June 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام،من از فکشن تاکسی اخراج کردن من اکانتم بن شده بود و ما لیدر نداشتیم تا مرخصی بگیرم و من 2 روزه دیگه آزاد میشم و لیدر 1 روزه اومدن پس باید 2 روزه دیگه اگه آنلاین نمیشدم کیک میکردن و منو با FP80 کیک کردن.من میخواستم هم دلیل این کار رو بدونم و چرا که باید منو 2 روز دیگه کیک میکردن اما امروز کیک شدم من قصد رفتن از این فکشن رو داشتم که با FP10 برم بیرون ولی با این FP باید کلی صبر کنم که امکان داره فکشن ها پر بشه لطفا رسیدگی کنین. ممنون • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در June 30, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2018 لازم به ذکر میباشد که بگم حقوق بنده هم تازه واریز نکردن من خودم قصد رفتن از فکشن رو داشتم ولی حقوق ندادن نرفتم الان هم کیک کردن با FP80 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 شکایت شما به دلیل ناقص پر کردن فرم رد شد. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده