WarranT ارسال شده در July 9 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بنده در تاریخ 24/03/2024 اکانت رو لاگین کردم اما ایشون در تاریخ 2024-06-30 تغییر دادن • مدارک (فیلم یا عکس): - با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در July 9 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9 21 دقیقه قبل، TankeBiPelak گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بنده در تاریخ 24/03/2024 اکانت رو لاگین کردم اما ایشون در تاریخ 2024-06-30 تغییر دادن • مدارک (فیلم یا عکس): - من خواستم برای آقای Fdayi ۱۰۰ میلیونپول بزنم اشتباهی برای FadaiY زدم منپولم را میخواهم #پولهمسترخوردنندارد 6 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در July 9 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9 درود شاکی محترم @TankeBiPelak شکایت شما رد شد. قانون Nick name مشابه به این صورت میباشد: اگر شخصی برای مثال نامش Ali باشد و شخص دیگری اکانتی با نام AIi بسازد (aii) شخص علی میتواند اقدام به شکایت کند. بسته شد+ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده