AmirT ارسال شده در June 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام عرض میکنم خدمت شما.اول میخواستم بگم که من واقعا اصلا نمیدونستم که ممنوع هست این کد و اگر استفاده بشه محرومت در پی دارد.دوم هم میخواستم بگم من اشتباه کردم و معذرت میخوام و اون اکانت رو مسدود کنین و اکانت amIRt رو باز کنین و من هر مقدار از جایزه ها رو به شما بر میگردونم. ممنون از شما.... • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در June 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2018 با سلام، در 39 دقیقه قبل، amirt گفته است: میخواستم بگم که من واقعا اصلا نمیدونستم که ممنوع هست شما با ورود به سرور و ثبت نام در آن، قوانین رو هم پذیرفته اید. در قوانین سرور میخوانیم که: نقل قول همچنین استفاده از رفرال خود برای سوء استفاده از سیستم معرفی ممنوع می باشد. (مجازات: 5 روز محرومیت برای تمامی حساب های کاربری). پس کار شما خلاف قوانین سرور هست. با این حال، زمانی که آنبن شدید در حضور مدیریت با دستور [/Report] درخواست کنید که کد Referralتون رو از اکانت حذف کنن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در June 27, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2018 در 41 دقیقه قبل، BiHan گفته است: با سلام، شما با ورود به سرور و ثبت نام در آن، قوانین رو هم پذیرفته اید. در قوانین سرور میخوانیم که: پس کار شما خلاف قوانین سرور هست. با این حال، زمانی که آنبن شدید در حضور مدیریت با دستور [/Report] درخواست کنید که کد Referralتون رو از اکانت حذف کنن. یعنی هیچ راهی وجود نداره من وارد اکانتم شم من اشتباه کردم نمیدونستم واقعا لطفا اکانتم رو آزاد کنین.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در June 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2018 شما میتوانید با پرداخت Gold خودتون را آنبن کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2018 کار ادمین مربوطه صحیح بوده و شکایت شما رد شد. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده