EpiRuS ارسال شده در July 4 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بنده چند روز قبل درخواست استفا گذاشتم ولی چون لیدر مربوطه آنلاین نشدن افپی ۸۰ بیمورد شدم • مدارک (فیلم یا عکس): در درخواست استفا نیوز و ucp بنده - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در July 4 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 لیدر عزیز @Azhir لطفا توضحیات را ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azhir ارسال شده در July 4 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 درود.ایشون در متینگ حضور نداشتن و اکتیویتی هم نداشتن. مدارک هست. با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در July 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 درود و عرض ادب خدمت شما ، بنظر شما کسی که استفا میزاره هدفش چیه؟ هدفش اینه که انجمن رو ترک کنه یا شاید شرایط میتینگ و اکتویتی رو نداره ، من هروقت که در بازی انلاین میشدم جنابعالی افلاین بودی کل ممبرهای اقلیت هم اینو میدونن ، این دلیلی نمیشه که افپی ۸۰ بشم ، با این کارتون من حتی برای رفتن به فکشنای دیگه هم باید زمان زیادی صرف کنم تا افپی هام پاک شه - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در July 5 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5 درود، شکایت شما قبول شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده