AriaGh ارسال شده در June 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده ریپورت دادم ببینم کی لیدر انتخاب میشه ادمین نسترن گفتن لیدر دیگه انتخاب نمیشه هیچ وقت اما من چند ساعت بعد ریپورت دادم ادمین نوید گفت شاید اپدیت بعدی شهریور بیاد قرار نیس تا اون موقعه لیدر نداشته بااشین من به ادمین نسترن گفتم اول از ادمینا بپرسین بعد جواب بدین ایشون من رو کیک کردن • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در June 24, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2018 خب با سلام: الان ۲۴ ساعت از شکایت بنده میگذره و نسترن هیچ دفاعی از کاره خودش نکرد و طبق قانون باید از تیم کارکنان اخراج شه *باشد تا از کار خود پشیمان نشویم* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در June 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2018 @AriaGh با سلام. دستور Report/ برای مطرح کردن سوال نیست و مجازات درست بوده. باشد تا فرق سوال و گزارش را بدانیم! سربلند باشید. ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در June 29, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2018 عزیزم الان دیگه برای پاسخ گویی کمی دیر نیس؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XziT ارسال شده در July 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2018 با توجه به اینکه ایشون مشابه اینکار رو با من هم کردند، خودمو موظف میدونم بگم که با @AriaGh موافق ام. ایشون بدون اینکه بخوان بدونن مشکل چیه، سعی میکنن یه Auto از ما بگیرن بعد سر فرصت میگن: " مدرک موجوده، دفعه بعدی الکی Report بدی Kick/Ban میشی! " یه چندوقت بیش هم بخاطر Cheats (!) بن شدن که وقتی آنبن شدن دوباره اومدن آدمین شدن! اصلا درک نمیکنم سیاست مدیریت رو !!! @Ali لینک گزارش من: http://forum.arsacia.ir/topic/4448-kick-و-توهین-آدمین-nastaran/ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriaGh ارسال شده در July 7, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2018 خب الان خیلی وقته از شکایت میگذره انتظار دارم همونطوری که @Ali گف این مدت خودم رسیدگی میکنم الانم رسیدگی کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2018 کار ادمین مورد نظر اشتباه بوده شکایت شما قبول شد. ادمین مورد نظر اخطار دریافت میکند. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده