MaNiAGanG ارسال شده در June 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: الکی کیک دادن به خاطره فوضولی یک شخص دیگر | ایشون به من گفتن آیدی اینستاتو بده و به دلیل اینکه در دسترس ام نبودن در /f دادم و Mobin) شروع به فضولی کردن و توهین کردن و بنده کیک شدم • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SasaNStorm ارسال شده در June 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2018 (ویرایش شده) با سلام بنده به عنوان شاهد اتفاق نظر میدم شما شروع کردید به تبلیغ کردن در f/ و توهین به ممبر عزیز (Mobin بعد هر چی بتون میگفتند لیدر محترم که بس کنید بس نمیکردید و در نهایت هم Mobin مجازات شد و هم شما + مدارک شما از تاریخ گذشته اند و 10 روز گذشته و باطل هستند! با ارزوی آدمیت برای همه ی ما ! نقل قول تمسخر، بی احترامی و موارد این چنینی (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn). نکته: اگر فردی پس از گرفتن اخطار باز هم به کار خود ادامه داد مشمول مجازات اخراج از اقلیت با 80FP قرار خواهد گرفت. نقل قول نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد: - توهینهای با شدت بالا بدون سانسور شدن. شما به مبین ممبر فکشن فحش های شدت بالا دادید که تمامی اعضایی که در اسکرین های شما هستن شاهدن ویرایش شده June 24, 2018 توسط SasaNStorm لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Keanu ارسال شده در June 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2018 با سلام و خسته نباشید خدمت همه ی اعضای مجمو عه ی ارساکیا عزیز شما که خودت + اینکه به بنده فوش میدی به لیدرم بی احترامی می کنید و الانم قصد فریب مارو دارید ؟ باشد تا رستگار شوید! 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SamaNBrave ارسال شده در June 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2018 (ویرایش شده) سلام خدمت شاکی محترم. مدارک شما در حال حاضر باطل است ولی در صوررت درخواست Manager مدارک بیشتری را ارائه میدهم. همان طور که در مدارک بالا واضح است شما به دلیلی با هم جر و بحث کردید و بنده چند بار به هر 2تون اخطار دادم که بست کنید. مبین دیگه ادامه نداد و شما بعد از اخطار بنده حتی به من هم توهین کردید! مدرک: در ضمن (Mobin به دلایل دیگر 80fp از اقلیت اخراج شده. ویرایش شده June 24, 2018 توسط SamaNBrave 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaNiAGanG ارسال شده در June 24, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2018 @SamaNBraveشما خودتون میدونید که ایشون هم توهین کردن و باید ایشون هم کیک میشدن !در ضمن برای بنده بزرگ ننویسید بنده همانند شما کور و کر نیستم ! التماس تفکّر ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaNiAGanG ارسال شده در June 24, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2018 @SasaNStorm دوسته عزیز شما بهتره هویج بخورید برای چشماتون خوبه ! نقل قول 1. زبان و رفتار نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد: - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...). نکته: شما تنها زمانی مجازات میشوید که همکار شما اقدام به گزارش شما کرده باشد! نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد: - توهینهای با شدت بالا بدون سانسور شدن. نکته: استفاده از برخی زبانها و کلمات بدون توجه به مخاطب شما مشمول مجازات قرار خواهند گرفت. علاوه بر استفاده از زبان ناپسند بر روی همکاران، ما همچین فعالیتهای زیر را ممنوع میدانیم: - جر و بحث (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP). - تمسخر، بی احترامی و موارد این چنینی (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn). نکته: اگر فردی پس از گرفتن اخطار باز هم به کار خود ادامه داد مشمول مجازات اخراج از اقلیت با 80FP قرار خواهد گرفت همان طور که میبینید اخطار لفظی برای دفعه اول هست !دفعه دوم Faction Warn هست !دفعه سوم اخراج از اقلیت با 80FP !باشد تا رستگار شوید ! | التماس تفکر ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaNiAGanG ارسال شده در June 24, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2018 @Mobinnبنده تنها توهینی که کردم همین بود و بعد چیزی نگفتم ! شما همچنان ادامه دادید در ضمن از مدرک 100 روز هم بگذرد بنده شمارا کاری ندارم و مسئله من این است که 80FP اخراج شدم و شما همچنان ماندید !@Shayan شما نباید هر آدمی که قوانین را بلد نیست Leader کنیددر ضمن @SamaNBrave شما به چه حقی اعضای خود را بدون تست وارد اقلیت میکنید ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SamaNBrave ارسال شده در June 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2018 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، MaNiAGanG گفته است: در ضمن @SamaNBrave شما به چه حقی اعضای خود را بدون تست وارد اقلیت میکنید ؟ در 2 ساعت قبل، MaNiAGanG گفته است: @SamaNBraveدر ضمن برای بنده بزرگ ننویسید بنده همانند شما کور و کر نیستم ! التماس تفکّر ! 1: دوست عزیز بنده مدارک تست افرادی که به اقلیت دعوت میشوند رو 10 روز و کسانی که در تست رد میشوند رو برای همیشه نگه میدارم. 2: لطفا قوانین انجمن را رعایت کنید. حرف زدن شما نشانه شخصیت شماست. در 2 ساعت قبل، MaNiAGanG گفته است: دفعه سوم اخراج از اقلیت با 80FP ! 3: لطفا تا وقتی به مرحله درک کامل از قوانین نرسیده اید به کسی دروغ نبندید. این مجازات ها برای شدت کم است (همانند توهین های Mobin) 4. تکرار میکنم هر 2 شما اولش شروع به تمسخر هم کردید که بنده به شما ها اخطار دادم و بازیکن Mobin دیگه چت نکرد و شما یک توهین بسیار رکیک به بازیکن Mobin کردید و بعد نیز به اخطار بنده بی توجهی کردید و به بنده نیز توهین کردید! (باز هم میگم Mobin دیگر در اقلیت نیست و به 80fp به دلایلی دیگر اخراج شد) از @SasaNStorm و @Mobinn خواهش میکنم در شکایتی که زیاد در آن دخیل نیستند دخالت نکنند. و @MaNiAGanG شما هم دیگر در این Topic Spam لطفا نکنید و قضاوت رو به @Shayan واگذار کنید. امضا: @SamaNBrave ویرایش شده June 24, 2018 توسط SamaNBrave لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 6, 2018 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2018 لیدر مربوط از استف خارج شده. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده