رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Kick 80 Fp

MaNiAGanG

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: %5B_MaNiA_%5D.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:  SamaN.GH.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات:  الکی کیک دادن به خاطره فوضولی یک شخص دیگر | ایشون به من گفتن آیدی اینستاتو بده و به دلیل اینکه در دسترس ام نبودن در /f دادم و Mobin) شروع به فضولی کردن و توهین کردن و بنده کیک شدم

• مدارک (فیلم یا عکس):  sa_mp_177.png
sa_mp_178.png

• دوست دارم که 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام بنده به عنوان شاهد اتفاق نظر میدم

شما شروع کردید به تبلیغ کردن در f/ و توهین به ممبر عزیز (Mobin بعد هر چی بتون میگفتند لیدر محترم که بس کنید بس نمیکردید و در نهایت هم Mobin مجازات شد و هم شما

+ مدارک شما از تاریخ گذشته اند و 10 روز گذشته و باطل هستند!

با ارزوی آدمیت برای همه ی ما !

نقل قول

تمسخر، بی احترامی و موارد این چنینی (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn).

نکته: اگر فردی پس از گرفتن اخطار باز هم به کار خود ادامه داد مشمول مجازات اخراج از اقلیت با 80FP قرار خواهد گرفت.

نقل قول

نمونه‌هایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد:
- توهین‌های با شدت بالا بدون سانسور شدن.

شما به مبین ممبر فکشن فحش های شدت بالا دادید که تمامی اعضایی که در اسکرین های شما هستن شاهدن

ویرایش شده توسط SasaNStorm
لینک به دیدگاه

با سلام و خسته نباشید خدمت همه ی اعضای مجمو عه ی ارساکیا

عزیز شما که خودت + اینکه به بنده فوش میدی به لیدرم بی احترامی می کنید

sa_mp_895.png

و الانم قصد فریب مارو دارید ؟‌

باشد تا رستگار شوید!

• هاها 1
  • چی چی 1
لینک به دیدگاه

سلام خدمت شاکی محترم.

مدارک شما در حال حاضر باطل است ولی در صوررت درخواست Manager مدارک بیشتری را ارائه میدهم. همان طور که در مدارک بالا  واضح است شما به دلیلی با هم جر و بحث کردید و بنده چند بار به هر 2تون اخطار دادم که بست کنید. مبین دیگه ادامه نداد و شما بعد از اخطار بنده حتی به من هم توهین کردید! مدرک:

sa_mp_001.png

در ضمن (Mobin به دلایل دیگر 80fp از اقلیت اخراج شده.

ویرایش شده توسط SamaNBrave
  • مرسی 1
لینک به دیدگاه

@SamaNBrave
شما خودتون میدونید که ایشون هم توهین کردن و باید ایشون هم کیک میشدن !
در ضمن برای بنده بزرگ ننویسید 
بنده همانند شما کور و کر نیستم ! 

التماس تفکّر !

لینک به دیدگاه

@SasaNStorm
دوسته عزیز شما بهتره هویج بخورید برای چشماتون خوبه !

نقل قول

1. زبان و رفتار

نمونه‌هایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد:
- احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم.
- توهین‌هایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و...
- علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...).

نکته: شما تنها زمانی مجازات میشوید که همکار شما اقدام به گزارش شما کرده باشد!

نمونه‌هایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد:
- توهین‌های با شدت بالا بدون سانسور شدن.
نکته: استفاده از برخی زبان‌ها و کلمات بدون توجه به مخاطب شما مشمول مجازات قرار خواهند گرفت.

علاوه بر استفاده از زبان ناپسند بر روی همکاران، ما همچین فعالیت‌های زیر را ممنوع میدانیم:
- جر و بحث (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP).
- تمسخر، بی احترامی و موارد این چنینی (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn).

نکته: اگر فردی پس از گرفتن اخطار باز هم به کار خود ادامه داد مشمول مجازات اخراج از اقلیت با 80FP قرار خواهد گرفت

همان طور که میبینید اخطار لفظی برای دفعه اول هست !
دفعه دوم Faction Warn هست !
دفعه سوم اخراج از اقلیت با 80FP !

باشد تا رستگار شوید ! | التماس تفکر !

لینک به دیدگاه

@Mobinn
بنده تنها توهینی که کردم همین بود و بعد چیزی نگفتم ! 
شما همچنان ادامه دادید 

در ضمن از مدرک 100 روز هم بگذرد بنده شمارا کاری ندارم و مسئله من این است که 80FP اخراج شدم و شما همچنان ماندید !
@Shayan شما نباید هر آدمی که قوانین را بلد نیست Leader کنید
در ضمن @SamaNBrave شما به چه حقی اعضای خود را بدون تست وارد اقلیت میکنید ؟؟؟

• چی چی 1
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MaNiAGanG گفته است:

در ضمن @SamaNBrave شما به چه حقی اعضای خود را بدون تست وارد اقلیت میکنید ؟

@SamaNBrave
در ضمن برای بنده بزرگ ننویسید 
بنده همانند شما کور و کر نیستم ! 

التماس تفکّر !

1: دوست عزیز بنده مدارک تست افرادی که به اقلیت دعوت میشوند رو 10 روز و کسانی که در تست رد میشوند رو برای همیشه نگه میدارم.

2: لطفا قوانین انجمن را رعایت کنید. حرف زدن شما نشانه شخصیت شماست.

دفعه سوم اخراج از اقلیت با 80FP !

3: لطفا تا وقتی به مرحله درک کامل از قوانین نرسیده اید به کسی دروغ نبندید. این مجازات ها برای شدت کم است (همانند توهین های Mobin)

4. تکرار میکنم هر 2 شما اولش شروع به تمسخر هم کردید که بنده به شما ها اخطار دادم و بازیکن Mobin دیگه چت نکرد و شما یک توهین بسیار رکیک به بازیکن Mobin کردید و بعد نیز به اخطار بنده بی توجهی کردید و به بنده نیز توهین کردید! (باز هم میگم Mobin دیگر در اقلیت نیست و به 80fp به دلایلی دیگر اخراج شد)

از @SasaNStorm و @Mobinn خواهش میکنم در شکایتی که زیاد در آن دخیل نیستند دخالت نکنند.  و @MaNiAGanG  شما هم دیگر در این Topic Spam لطفا نکنید  و قضاوت رو به @Shayan واگذار کنید.

امضا: @SamaNBrave

ویرایش شده توسط SamaNBrave
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...