KingShayan ارسال شده در June 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من نمیدونم چرا بن شدم ولی فک کنم چون لگ بودم ادمین فک کرده دارم چیت میزنم درخواسته pc check دارم. چون ناگهانی بن شدم فقط همین عکس رو دارم. رسیدگی بشه لطفا • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTriS ارسال شده در June 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2018 با سلام خدمت شما. دلیل محرومیت شما از سرور به دلیل استفاده از موارد غیر قانونی ذکر شده در قانون عمومی سرور میباشد. مورده استفاده شده توسط شما: AimBot البته قابل به ذکر میباشد شما در صحت و سلامت وضع اینترنت اقدام به استفاده از این موارد را کردید و این پست صرفا جهت گرفتن وقت بنده و فرد رسیدگی کننده به شکایات و تلاش برای رفع محرومیت به صورت رایگان و زیر پا گذاشتن حق و حقوق دیگران گذاشته شده است. فیلم شما از استفاده از این نوع تقلب ها: کلیک برای دانلود صحنه ی اول که فرد خارج شده از خانه به سرعت کشته میشود و صحنه های بعدی به طور کامل مشخص میباشد. پیروز باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2018 با توجه به توضیحات و مدارک ادمین مربوطه کار ادمین مربوطه درست بوده و شکایت شما رد شد. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده