parisash ارسال شده در February 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2017 با سلام من در چت داشتم با یکی از لدر ها در مورد تبلیغ سرور جی تی ای توی سایتم صبحت میکردم که ادرس سایتمو بهشون دادم که ببینید و بنرشونو بدن تا بذارم توی سایتم که ربات بصورت اشتباهی منو ریمو کردن لطفا ازاد کنید با تشکر یوزر نیم: parisa_sh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirKhan1377 ارسال شده در February 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2017 سلام...خسته نباشید من دیروز ساعتای 8 داشتم با دوستم تو سرور حرف میزدم یهو زد close connection و من فک کردم مشکل از اینترنته و با چندبار relogin ناموفق بیخیال شدم و امشب یک ساعت پیش رفتم توی سرور و زده توسط admbot بن شده اید به دلیل تبلیغ.. اما من هرچی فک میکنم نه ادرسی دادم نه سایتی... ممکنه کلمه ای گفته باشم که مشکل داشته باشه؟ لطفا پیگیری کنید ممنون. nickname : AmirKhan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در April 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2017 با سلام. @parisash هرگونه تبلیغات سایت/سرور و ... که ربطی به مجموعه آرساکیا نداشته باشند شامل محرومیت خواهند شد. لطفا جهت رفع محرومیت درخواست خود را اینجا مطرح کنید. موفق باشید. 1 ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده