Tupac ارسال شده در June 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام حاجی ما رفتیم یه اونت دوئل با یکی افتادم بهش تیر زدم کشتمش اخرش دیدم این ادمینه مارو بدلیل چیت بن کرد اخه من که چیت ندارم من حتی مود مجاز هم ندارم. ))= • مدارک (فیلم یا عکس): 200تا باف هم به فنا رفت http://s9.picofile.com/file/8329810168/Gta_sa.mp4.html *باشد تا عاقل و رستگار شوییییی* .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در June 22, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2018 نمیخواید آنبن کنید؟ .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در June 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2018 با سلام شما در Event برای اسلحه Desert Eagle از Rapid استتفاده کردین و این زمانی پشت دست شما بودم معلوم بود و خیلی تابلو بود. تیر های شما به صورت خیلی سریع شلیک میشوند ولی اسلحه Desert Eagle بین هر تیرش حداقل 0/5 ثانیه تا 1 ثانیه فاصله هست ولی شما به صورت خیلی سریع پشت هم میزدین و بعد دوئل خودتون بقل دیوار C-Bug زدین که اونجا کاملا اطمینان پیدا کردم شما Rapid دارین با اون سرعت 5 تا 6 تیر را خالی کردین که فقط با Rapid امکانش پذیر بود. 1 من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در June 22, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2018 در 3 ساعت قبل، RoMeL گفته است: با سلام شما در Event برای اسلحه Desert Eagle از Rapid استتفاده کردین و این زمانی پشت دست شما بودم معلوم بود و خیلی تابلو بود. تیر های شما به صورت خیلی سریع شلیک میشوند ولی اسلحه Desert Eagle بین هر تیرش حداقل 0/5 ثانیه تا 1 ثانیه فاصله هست ولی شما به صورت خیلی سریع پشت هم میزدین و بعد دوئل خودتون بقل دیوار C-Bug زدین که اونجا کاملا اطمینان پیدا کردم شما Rapid دارین با اون سرعت 5 تا 6 تیر را خالی کردین که فقط با Rapid امکانش پذیر بود. فیلم من از دوئل رو دیدی اصن؟ بعد تو یه نفر اونجا تصمیم میگیری دیگل چند ثانیه چند ثانیه تیر میزنه و Cbug زدن هیچ ربطی نداره به اون برنامه چیته چیه برو یوتیوب درباره Cbug سرچ کن یاد میگیری 1 .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در June 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2018 نیازی به گفتن شما ندارم خودم میتونم تشخیص بدم بله فیلم دوئل شما رو دیدم فلیم که خودم پشت دستتون بودم نیازی به فیلم تو Youtube ندارم چون اینقدی سابقه دارم که بفهمم C-Bug چی هست و چجوری میشه زد مدارک به مدیریت ارسال میشود. من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در June 23, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2018 (ویرایش شده) در 9 ساعت قبل، RoMeL گفته است: نیازی به گفتن شما ندارم خودم میتونم تشخیص بدم بله فیلم دوئل شما رو دیدم فلیم که خودم پشت دستتون بودم نیازی به فیلم تو Youtube ندارم چون اینقدی سابقه دارم که بفهمم C-Bug چی هست و چجوری میشه زد مدارک به مدیریت ارسال میشود. خیلی خب اقایه سابقه دار الان تویی که بلدی Cbug بزنی اینو میدونی که بی چیت هم میشه Cbug زد. پس چرا Cbuge منو به چیت مربوط میکنی؟ این گان یعنی دیگل به صورت نرمال یعنی بدونه Cbug بدونه Cheat همین طوری میزنه من نمیدونم تو چرا میگی من سریع شلیک میکردم. اصلا کسی که من باهاش دوئل میدمم مثه خودمه نمیدونم چرا همچین فکری میکنی. شاید بازیت کنده یا مودی چیزی ریختی دیگل مال تو دیر به دیر تیر میزنه. دیگل که مال من همیشه با این سرعت تیر میزده. ویرایش شده June 23, 2018 توسط MHT .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در June 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2018 مدرک را به مدیریت ارسال میشه در صورت صلاح دید رفع محرومیت میشین. من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arian ارسال شده در July 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2018 شکایت شما در حال برسی است... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در September 5, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2018 در در 7/16/2018 در 14:33، Arian گفته است: شکایت شما در حال برسی است... بررسی نشد؟ /: 1 .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در September 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2018 با سلام، ادمین مورد نظر دیگر در تیم کارکنان مجموعه فعالیت ندارند بسته شد Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده