PabloEscobar ارسال شده در June 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من ماشین Tornado با Phoenix تاق دادم، تو گوشی به من گفت تایم دیسترویش 16 هست ولی وقتی خریدم و carinfo زدم دیدم 79 نوشته(چقد دیگه دروغگو!!) بعد که رفتم پیشش گفتم به من انداختی، میگه چرا دروغ میگی من گفتم 16 ، منم گفتم اسکرین دارم که تو تل (تلفن) گفتی 16 و 100 هزار پس ندی میرم فروم شکایت، برگشته میگه به من چه دست من بود 16 بود چطور ممکنه شده 79، شاید با فونیکس مردم تاق دادی(تو عکس 2 مشخصه که من بعد از معامله carinfo زدم) درخواست رسیدگی دارم با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): لینک دانلود اسکرین شات ها درصورت واضح نبودن: http://s8.picofile.com/file/8329787834/Marker_Kolahbardari.rar.html ویرایش شده June 21, 2018 توسط SaliMaroni C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در June 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2018 باسلام شکایت شما پذیرفته شد. (بازیکن مورد نظر به مدت 14 روز از سرور محروم شدند.) بسته شد. BLOOD AGENT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده