hosseinjmm ارسال شده در February 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2017 با سلام من جديدا وقتي توي بازي ميخوام اسكرين شات بگيرم ميزنه Unable to save screen shot مشكل چيه؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
warlord ارسال شده در February 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2017 منم همین مشکل رو دارم از کسایی که اطلاع دارن راهنمایی کنن @Ali @Shayan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2017 با سلام. این مشکل میتواند دلایل زیادی داشته باشد، ولی عمده ترین روش حل این مشکل این است که سعی کنید در منوی Display Setup رزولیشن صفحه خود را تغییر دهید. درصورت عدم رفع شدن مشکل خود تاپیک را آپدیت کنید. با تشکر. 2 نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
warlord ارسال شده در February 28, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2017 مشکل من رفع شد. رزولیشن بازی رو برابر رزولیشن دسکتاب کنید حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinjmm ارسال شده در March 1, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2017 با تشکر از شایان مشکل من حل شد ! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reira ارسال شده در March 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2017 من رزولیشن هم تغییر دادم ولی بازم اخطار میده چیکار کنمممم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در May 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2017 با سلام. لطفا از سطح دسترسی کاربری خود اطمینان حاصل کنید! روش دیگری برای این مشکل تا به حال پیدا نشده است. موفق باشید! نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.