رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

كيك كردن اشتباه

MrSoheiL

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Mr_MmD.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Nuclear.png

Amir_ShalvaR.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: تو عکس همه چی معلومه

• توضیحات:

با عرض سلام، من داخل فكشن تاكسي بودم و يك كاره اشتباه كردم، ايشون (NuClear) به من FW داد، تا اينجا كه هيچي، اما بعد ازينكه از سرور رفتم و بعد اومدم ديدم كه Amir_ShalvaR به من يك FW دوباره داد، و جناب ليدر منو با FP 80 کیک کرد!! درخواست بررسی دارم

ممنون از مدیریت!

• مدارک (فیلم یا عکس): 

http://s8.picofile.com/file/8329281200/bandicam_2018_06_15_10_33_04_789.jpg

Fly without wings                                                                                                                                                                                                                       

Mr_MmD.png  

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوسته عزیز شما خودتون از FW اول خبر دارید که از service taxi سوء استفاده کردید. نه یک بار بلکه چندین بار!! 

و اسکرین هاش هست که بیش از 3 بار این کار را انجام دادید و من هم در همش گفتم سوء استفاده نکنید که متاسفانه گوش ندادین و من بهتون FW دادم با اینکه در قوانین اومده که جعله کار باره اول FW و بار بعدی FP80 میشید اما من به شما فرصت دادم و اومدم حتی با شما حرف بزنم.

دلیل FW دوم رو به خاطر اون ندادم! بخاطر  اینکه به من و Sub-leader بی احترامی کردید و وقتی من اومدم جایه شما اصلا توجهی نکردید و فقط یک بار گفتین "Ha" که در عکس ها هست! 

پس دوسته عزیز بدونین که من قصدم لطف کردنه به شما بوده نه اینکه ضرر کنین.

ممنون از شما...

مدارک: Http://uupload.ir/files/1k3h_sa-mp-165.png

sa_mp_333.png

sa_mp_334.png

لینک به دیدگاه

با سلام مجدد 

جدیدا [ها] fw داره  

Fly without wings                                                                                                                                                                                                                       

Mr_MmD.png  

لینک به دیدگاه

در در 6/23/2018 در 11:49، MrSoheiL گفته است:

با سلام مجدد 

جدیدا [ها] fw داره  

دوسته عزیز {ها} FW نداره. (این [Ha] نشانه ی ادبه شماست)

من میگم که بی توجهی! 

و دوسته عزیز شما با کاری که اول کردید باید FP80 میشودید ولی من وقتی میام تذکر بدم اصلا توجه هم نمیکنید و جوابمه سر بالا میدید و بعد از دستم فرار میکنید و توجهی به اونهمه حرفه من نمیکنید!

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...