MrSaleh ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 با سلام ــــــ نظرم اینه که قیمت ماشین ها نمایندگی پایین بیارین چون مردم خیلی کم میخرند چون ماشین که استند بخرن باید روش نعون و ادو ام نداره و هیچ کی خرید نمیکنه مخصوسن monster v hotring قیمت 19.میلیون است هداقل بکونید 14 یا بیشتر یا اینفرنوس بکونید 4.1میلیون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در June 14 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14 راستمیگیعزیزم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminLr ارسال شده در June 15 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 داداش گلم اگه قرار بود چیزی ارزون بشه چند سال پیش میشد نه الان . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MUSTANG ارسال شده در June 15 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15 18 ساعت قبل، Saly گفته است: با سلام ــــــ نظرم اینه که قیمت ماشین ها نمایندگی پایین بیارین چون مردم خیلی کم میخرند چون ماشین که استند بخرن باید روش نعون و ادو ام نداره و هیچ کی خرید نمیکنه مخصوسن monster v hotring قیمت 19.میلیون است هداقل بکونید 14 یا بیشتر یا اینفرنوس بکونید 4.1میلیون اگی قیمت ماشین ها بالاتر باشی بهتره. کسی ماشینش رو sellback ندی مشکلی پیش نمیاد. ولی کاش DS تجارت بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 17 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17 در ۱۴۰۳/۳/۲۵ در 21:17، Saly گفته است: با سلام ــــــ نظرم اینه که قیمت ماشین ها نمایندگی پایین بیارین چون مردم خیلی کم میخرند چون ماشین که استند بخرن باید روش نعون و ادو ام نداره و هیچ کی خرید نمیکنه مخصوسن monster v hotring قیمت 19.میلیون است هداقل بکونید 14 یا بیشتر یا اینفرنوس بکونید 4.1میلیون سلام فکر کنم شما پایین 14 سال سن دارین و اصلا نباید ارساکیا پلی بدین مخصوصا* حداقل* باپیشنهادتون مخالفم (-) 1 نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MUSTANG ارسال شده در June 17 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17 بله درست میگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در June 17 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17 در ۱۴۰۳/۳/۲۵ در 22:17، Saly گفته است: با سلام ــــــ نظرم اینه که قیمت ماشین ها نمایندگی پایین بیارین چون مردم خیلی کم میخرند چون ماشین که استند بخرن باید روش نعون و ادو ام نداره و هیچ کی خرید نمیکنه مخصوسن monster v hotring قیمت 19.میلیون است هداقل بکونید 14 یا بیشتر یا اینفرنوس بکونید 4.1میلیون داداش منهمسن تو بودم فکرمیکردم لوگو کفشپاشنه بلند روی مپ لوگوی کفش فروشیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 17 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17 22 دقیقه قبل، Hamester گفته است: داداش منهمسن تو بودم فکرمیکردم لوگو کفشپاشنه بلند روی مپ لوگوی کفش فروشیه نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در June 17 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17 (ویرایش شده) قیمت ماشین های سرور خیلی هم خوبه با وجود زیاد شدن پلیر های سرور و خرید فروش های زیاد به نظرم باید قیمت ماشین های Ds بیشتر هم بشه همه که نباید توی سرور Infernus / Hotring / Monster داشته باشن نقل قول جای وقت گذاشتن روی قیمت ماشین های سرور به نظرم روی املاء بیشتر کار کن! ویرایش شده June 17 توسط UnkownName نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در June 17 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17 6 ساعت قبل، Hamester گفته است: داداش منهمسن تو بودم فکرمیکردم لوگو کفشپاشنه بلند روی مپ لوگوی کفش فروشیه نقل قول Если я расстроюсь, я расстрою тебя WK For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در June 19 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19 این پیشنهاد زیاد داده شده فک کنم قیمت ماشینا پایین نمیاد تلاش نکن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariajoo ارسال شده در June 23 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23 در ۱۴۰۳/۳/۲۵ در 21:17، Saly گفته است: با سلام ــــــ نظرم اینه که قیمت ماشین ها نمایندگی پایین بیارین چون مردم خیلی کم میخرند چون ماشین که استند بخرن باید روش نعون و ادو ام نداره و هیچ کی خرید نمیکنه مخصوسن monster v hotring قیمت 19.میلیون است هداقل بکونید 14 یا بیشتر یا اینفرنوس بکونید 4.1میلیون با حساب اینکه بنده به زور متوجه منظور شما شدم اما با پیشنهاد شما مخالفم - چون اقتصاد سرور عالیه و در این صورت به اقتصاد ضربه میخوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در June 27 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27 اگه الان قیمتشون بیاد پایین خیلی از پلیر ها از قبل این vehicle ها رو خریداری کرده باشن میدونی چه ضرری میکنن ؟ اول فکر و بعد ایجاد موضوع نقل قول ✯ my only brother ✯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در June 30 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30 در ۱۴۰۳/۳/۲۵ در 21:17، Saly گفته است: با سلام ــــــ نظرم اینه که قیمت ماشین ها نمایندگی پایین بیارین چون مردم خیلی کم میخرند چون ماشین که استند بخرن باید روش نعون و ادو ام نداره و هیچ کی خرید نمیکنه مخصوسن monster v hotring قیمت 19.میلیون است هداقل بکونید 14 یا بیشتر یا اینفرنوس بکونید 4.1میلیون سلام همین قیمتی که هست فعلا تاکید می کنم فعلا خوبه موفق باشی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.