Shana ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این ادمین بدون دلیل من رو بن و میوت کرده درخواست مدرک دارم . اکانتم رو unban کردم فقط میخوام بدونم دلیلش چی بوده. • مدارک (فیلم یا عکس): داخل ucp میتونید برسی کنید 1 1 دختری با بال هایی از جنس غرور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 سلام و درود خدمت شما. نقل قول زبان ما آزادی بازیکنان در صحبت و ارتباط با دیگران را حق آنها میدانیم اما استفاده کردن از کلمات ناپسند و توهین به سایر بازیکنان یا استفاده از آنها در چت های عمومی و یا چت های اقلیت ممنوع می باشد. شهروندان: - سطوح 5-1: در ابتدا Kick، و در صورت تکرار 30 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 6-9: 120 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 10-19: 240 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 20-39: 360 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 40+: 1 روز محرومیت. مجازات در صورت تکرار در هر بار +2 روز محرومیت اضافی برای همه سطوح خواهد شد. Staff note اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در June 13 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در June 13 درود: @Shana, عزیز: عملکرد ادمین مربوطه صحیح می باشد. هرگونه استفاده از زبان ناپسند موجب اعمال مجازات خواهد شد. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده