Rockey ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 * سلام به همه پلیرای عزیز آرساکیا توی سرور بیکار بودم و زیاد به اسکینم داشتم دقت میکردم احساس کردم یکم زیادی مسلمونه و هیچ تتو و خالکوبی روش نیست منم مثل این رفیقایی که بقیه رو از راه به در و گمراه میکنن اومدم براش تتو زدم اونم مجانی وقتی به خودش گفتم میخوام مجانی برات تتو بزنم سریع چراغ سبز داد. بعد نشستم فکر کردم من که دارم تتو میزنم بیام یه ویدیو هم از طریقه تتو زدنم بگیرم که دوفردا دیگه نگن من تتو نزدم یا یکی دیگه تتو زده از جهتی به نحوی کارمو هم نشون بدم ( کلیک کن ) اگه یه حمایتی که فقط با ویو زدنت به ویدیو امکان پذیره بزنی مشتی هستی و پرطرفدار فقط با فیلترشکن بزن رو لینک چون یوتیوب گذاشتمش حالا ما تتو رو زدیم این اسکینمون خوشش میاد گفت ی عکس هم ازش بگیرم اینم عکسش: اصن دخترکش بمولا عزیزانی که دوست دارن این اسکینو داشته باشن اینم لینک دانلودش ( دانلود ) موها و سیبیل تویز هستشا اونارو دقت نکنید. اگه نظر یا پیشنهادی دارید برام بنویسید دمتون گرم مخلص همگی ، رامتین هستم مخفی کننده @Ali @Meli @Toofan @Kamyab @Mohny @AmirMamad @Hox @Ara @ARMIIN @DoNaLd @Syd @Fayez @NtXorG @Fail @TheReza @AdmBoT @ArmouR @AlonSo @FrostBite @MILADemon @Hazzard @Slap @FriendOfGod @UpRoaR @Buff @Lenzo @KrillZ @EzraeeI @TankeBiPelak @Jesus @ProdbyRAW @LoverBoy @BraTE @iHaDiSeH @lMelika @lMaedeh @moji @Automat @RaBi و باقی دوستان که یادم رفت شرمنده 11 1 نقل قول ExT https://uploadkon.ir/uploads/756518_24ef40d59f5f1b74f8d2b1cdea4358e6f5.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 نیومده یارم... بنازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 ایول نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 شاهکار نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 عالی رامتین نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 ماشالا نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 (ویرایش شده) ایول عالی بود ویرایش شده June 11 توسط Peak نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 عالی شده افرین رامتین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 35 دقیقه قبل، Rockey گفته است: * سلام به همه پلیرای عزیز آرساکیا توی سرور بیکار بودم و زیاد به اسکینم داشتم دقت میکردم احساس کردم یکم زیادی مسلمونه و هیچ تتو و خالکوبی روش نیست منم مثل این رفیقایی که بقیه رو از راه به در و گمراه میکنن اومدم براش تتو زدم اونم مجانی وقتی به خودش گفتم میخوام مجانی برات تتو بزنم سریع چراغ سبز داد. بعد نشستم فکر کردم من که دارم تتو میزنم بیام یه ویدیو هم از طریقه تتو زدنم بگیرم که دوفردا دیگه نگن من تتو نزدم یا یکی دیگه تتو زده از جهتی به نحوی کارمو هم نشون بدم ( کلیک کن ) اگه یه حمایتی که فقط با ویو زدنت به ویدیو امکان پذیره بزنی مشتی هستی و پرطرفدار فقط با فیلترشکن بزن رو لینک چون یوتیوب گذاشتمش حالا ما تتو رو زدیم این اسکینمون خوشش میاد گفت ی عکس هم ازش بگیرم اینم عکسش: اصن دخترکش بمولا عزیزانی که دوست دارن این اسکینو داشته باشن اینم لینک دانلودش ( دانلود ) موها و سیبیل تویز هستشا اونارو دقت نکنید. اگه نظر یا پیشنهادی دارید برام بنویسید دمتون گرم مخلص همگی ، رامتین هستم مطالب پنهان @Ali @Meli @Toofan @Kamyab @Mohny @AmirMamad @Hox @Ara @ARMIIN @DoNaLd @Syd @Fayez @NtXorG @Fail @TheReza @AdmBoT @ArmouR @AlonSo @FrostBite @MILADemon @Hazzard @Slap @FriendOfGod @UpRoaR @Buff @Lenzo @KrillZ @EzraeeI @TankeBiPelak @Jesus @ProdbyRAW @LoverBoy @BraTE @iHaDiSeH @lMelika @lMaedeh @moji @Automat @RaBi و باقی دوستان که یادم رفت شرمنده به به خیلی قشنگ بود بنازم ♥ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jesus ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 ماشالا کینگ نقل قول مابِهجَنگعادَتداریممِثلِظُهربِهآفتاب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 اونایی که زودتر دیدیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 ماشالله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 (ویرایش شده) 54 دقیقه قبل، Rockey گفته است: سامورایی خاکت کنن ژاپن عه نه ژاپن خاکت کنن سامورایی! ویرایش شده June 11 توسط Syd نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 عالی سید این کار خیلی سرگرم کننده و باحاله منی که با اندروید ادیت میزنم.. نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mellika ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 عالیی نقل قول 𝑴𝒚 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝒍𝒐𝒗𝒆𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 فقط گوجهایه نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 بنازم حاج رامتین عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 عالی و جالب بود خسته نباشی نقل قول 」 「 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 داداش تتو ارتیست نقل قول Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 عالی بود خسته نباشی. نقل قول Если я расстроюсь, я расстрою тебя WK For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingMT ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 بنازمت بهبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lMaedeh ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 GG نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProdbyRAW ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 دسخوش رامتینِ با استعداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در June 12 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12 22 ساعت قبل، Fail گفته است: RTT.Zarathos 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.